Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

Kordina 16:17, 30 lis 2023

Dorotko miło, że się odezwałaś, nie zacytuję żadnego zdjęcia, bo musiałabym wszystkie, a stęskniłam się za Twoimi zdjęciami dobroci wszelakich
Zdjęcia artystyczne jak Muszelka już napisała, przepiękne i skomponowane w harmonii
A wiesz, że zakupiłam taką foremkę silikonową stożkową i też zrobiłam furorę w rodzinie przyozdabiając tort urodzinowy dla mojej 90-letniej teściowej?
A to dzięki Tobie właśnie ten nimb na mnie spłynął

Muszelka napisał(a)
Zapisałam sobie Twój wątek na zimowe wieczory. Już wiem, że czeka na mnie perełka... Takie kompozycje może tworzyć bardzo dobra, wrażliwa, artystyczna Dusza.

Muszelko i słusznie, ja też przerabiałam tą ucztę od początku w swoim czasie
Dorota321 16:27, 30 lis 2023

Muszelka napisał(a)
Zapisałam sobie Twój wątek na zimowe wieczory. Już wiem, że czeka na mnie perełka... Takie kompozycje może tworzyć bardzo dobra, wrażliwa, artystyczna Dusza.
Kiedyś przeczytałam takie słowa ,,Z niektórymi ludźmi nie zajdziesz daleko.
Nie dlatego, że to źli ludzie. Oni po prostu nigdzie nie idą,,
Ja ciągle staram się dokądś dojść, czegoś się nauczyć, ciągle się rozwijać, chociaż ze mnie starsza pani Przez większość czasu uziemiona jestem na tym moim podwórku, bo skutki uboczne leczenia nie pozwalają mi się szwendać tu i tam, ale ja się nigdy nie nudzę. Mam za dużo pomysłów, które kłębią mi się w głowie.
Będzie mi bardzo miło jak jeszcze kiedyś dasz znak, że tu byłaś.
Dziękuję

Rumianka 16:35, 30 lis 2023

Doris...pezepiękne te Twoje fotki...u nas zwały śniegu, a u Ciebie można przytulić się do wspomnienia lata...Wypieki nie tylko cudne, ale i z pewnością smakowite...Pozdrawiam...
Dorota321 16:36, 30 lis 2023

Kordina napisał(a)
Dorotko miło, że się odezwałaś, nie zacytuję żadnego zdjęcia, bo musiałabym wszystkie, a stęskniłam się za Twoimi zdjęciami dobroci wszelakich
Zdjęcia artystyczne jak Muszelka już napisała, przepiękne i skomponowane w harmonii
A wiesz, że zakupiłam taką foremkę silikonową stożkową i też zrobiłam furorę w rodzinie przyozdabiając tort urodzinowy dla mojej 90-letniej teściowej?
A to dzięki Tobie właśnie ten nimb na mnie spłynął

Muszelko i słusznie, ja też przerabiałam tą ucztę od początku w swoim czasie

Jak ja się cieszę, że mogłaś się u mnie zainspirować i że wykorzystałaś te sopelki do dekoracji. Bardzo mi miło, że dzielisz się tym ze mną. żeby nie było, próbuję ugościć Ciebie tym razem rogalikami i kreatywnymi zdjęciami.

Różyczki na pierwszym zdjęciu zrobiłam z liści miłorzębu, a te przy rogalikach z liści hortensji, na dole to zeszłoroczna miechunka wysmagana deszczem, wiatrem i mrozem.

Dorota321 16:39, 30 lis 2023

Rumianka napisał(a)
Doris...pezepiękne te Twoje fotki...u nas zwały śniegu, a u Ciebie można przytulić się do wspomnienia lata...Wypieki nie tylko cudne, ale i z pewnością smakowite...Pozdrawiam...
Dla Ciebie mam jesienny bukiet z liści i serniczek, na dokładkę cudowny zachód słońca.
Pozdrawiam

Joku 16:49, 30 lis 2023

Pięknie kolorowo i smacznie. Pokaż koniecznie co robisz na święta - dekoracje, wypieki. Jeżeli oczywiście coś masz w planach.
Dorota321 17:12, 30 lis 2023

Joku napisał(a)
Pięknie kolorowo i smacznie. Pokaż koniecznie co robisz na święta - dekoracje, wypieki. Jeżeli oczywiście coś masz w planach.
W planach mam robienie dekoracji, ale czekam żeby chociaż Mikołaj dał znać, że idą święta. Dziękuję za odwiedziny.

anpi 17:57, 30 lis 2023

Dorotko twoje dekorację jak zwykle miłe dla oka i bardzo inspirujące Słodkościom nie można się oprzeć...! Zdjęcia robisz niesamowite...zaglądam do Ciebie też na insta(m.in.fotowtorki), niestety nie mam czasu się udzielać, zerkam na szybko podczas pracy.
Alija 18:24, 30 lis 2023

Dorota321 napisał(a)

Dorotko, przepiękne te miechunki, takie ażurowe, mieniące się starym złotem, cudne.
Jak zawsze podziwiam Twoje ozdoby, bukiety, wypieki i róże, Ty rzeczywiście nigdy nie stoisz w miejscu,
u Ciebie zawsze coś nowego.
Dorotko, na bieżąco podziwiam Twoje zdjęcia na IG.
Kordina 20:38, 30 lis 2023

Dorotko dziękuję