Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Doświadczalnia bylinowo-różana 2

basia3012 17:31, 27 gru 2022

Też się cieszę, że jesteś i że są fotki.Piękne było lato w Twoim ogrodzie. Fajnie teraz wspominać.
Zaraz będę szukała tych tulipanów China Town. Może jeszcze posadzę do donic. Jeśli dobrze się mnożą i kwitną dłużej niż 1-2 sezony do bardzo dobrze. I o to chodzi.
Do mnie kaktus nie napisał. I bardzo się cieszę.
Wspieram Cię mocno.
Pozdrawiam.
Joann 08:11, 28 gru 2022

Cześć Ewuniu, ściągnął mnie na O mail dziwnej treści. Ludzie najwyraźniej cierpią z braku zajęcia.
Jestem z Tobą, pozdrawiam poświątecznie:*
Anda 16:10, 29 gru 2022

Mirka napisał(a)

Ewo przykro czytać że są takie osoby . Do mnie taka wiadomość nie dotarła.
Czytałam również u Danusi co napisała przykre to dla nas wszystkich ogrodniczek bo taka wiadomość z oszczerstwami mogła być skierowana do każdej z nas.
Fajnie że jesteś i dziel się z nami nadal swoją ogromną wiedzą

Niech Nowo Narodzony ma ciebie i twoją rodzinę w opiece.
Wesołych Świąt Ewo

Mirko, dziekuje ze piszesz Dobrze, ze wiadomosc nie dotarla, bo bzdury zawierala niesamowite.
Nie wiem dlaczego to i po co i na co. Mam tylko nadzieje, ze owa osoba juz Danusi klamliwymi wiadomosciami nagabywac nie bedzie.

Dziekuje za zyczenia, odwzajemniam, niech Tobie i Twoim bliskim szczesci sie w Nowym Roku
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:11, 29 gru 2022

gogo napisał(a)
Ewuniu, przyszłam złożyć Ci życzenia pięknych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia♥️♥️♥️

Oczywiście obejrzałam cudne zdjęcia, jak zawsze z zachwytem

Dziekuje serdecznie i Tobie rowniez zycze najlepszego i zdrowego Nowego Roku
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:12, 29 gru 2022

Rumianka napisał(a)
Wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości , radości i zdrowia dla Ciebie i rodzinki...

Dziekuje Ci bardzo i zycze wszystkiego co najlepsze
Anda 16:13, 29 gru 2022

LIDKA napisał(a)
Ewa ja wspieram i popieram.

Wesołych Świąt.

Lidko, bardzo Ci dziekuje i zycze zdrowia dla Ciebie i rodziny, bo to najwazniejsze
Anda 16:14, 29 gru 2022

Napia napisał(a)
Zdjęcia piękne i od razu robi się raźniej na duszy, szczególnie gdy za oknem zimno i buro. Dziękuję

Ewa, jestem po Twojej stronie! Ślę dużo dobrych myśli i pozdrawiam ciepło

Aga, dziekuje serdecznie Pozdrawiam i zycze wszystkiego co najlepsze nie tylko w Nowym Roku ale zawsze
Anda 16:19, 29 gru 2022

basia3012 napisał(a)
Też się cieszę, że jesteś i że są fotki.Piękne było lato w Twoim ogrodzie. Fajnie teraz wspominać.
Zaraz będę szukała tych tulipanów China Town. Może jeszcze posadzę do donic. Jeśli dobrze się mnożą i kwitną dłużej niż 1-2 sezony do bardzo dobrze. I o to chodzi.
Do mnie kaktus nie napisał. I bardzo się cieszę.
Wspieram Cię mocno.
Pozdrawiam.

Basiu, dziekuje bardzo Lato bylo piekne, ale jednak troche za suche. Zdjec zrobilam niestety niewiele.
Ciesze sie, ze przydaly Ci sie informacje na temat tulipanow. Mam nadzieje, ze je dostaniesz
Dziekuje za wsparcie i pozdrawiam serdecznie
Anda 16:22, 29 gru 2022

Joann napisał(a)
Cześć Ewuniu, ściągnął mnie na O mail dziwnej treści. Ludzie najwyraźniej cierpią z braku zajęcia.
Jestem z Tobą, pozdrawiam poświątecznie:*

Niestety chyba pol Ogrodowiska dostalo tego maila pelnego klamstw.
Dziekuje, ze jestes po mojej stronie i pozdrawiam
Anda 16:26, 29 gru 2022

Serdecznie dziekuje wszystkim, ktorzy nie uwierzyli w klamstwa rozpowszechniane przed swietami. Dziekuje Danusi i adminowi za zablokowanie konta oszczercy. Nie umiem tak pieknie pisac jak niektore osoby na tym forum, ale naprawde jestem Wam bardzo wdzieczna za obrone i jawne staniecie po mojej stronie. Dziekuje

Teraz czas wrocic do tematow przyjemnych czyli ogrodowych
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies