Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Anda 09:59, 30 gru 2022

Alija napisał(a)
Ewuniu, miałam małą przerwę na ogrodowisku i dopiero w ostatnich dniach zajrzałam do wiadomości. Też dostałam informację i powiem Ci,
że byłam zszokowana, nie rozumiem takich ludzi.
Najważniejsze, to po prostu nie przejmować się tym. Trzymaj się zdrowo, pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku.

Placyk bardzo elegancki.

Dzięki serdeczne. Już nie myślę o tym. Jestem za to dzięki Danusi i dziewczynom zmotywowana to większej aktywności na forum
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:07, 30 gru 2022

Dziękuję wszystkim za pozytywną ocenę placyku Bardzo mnie to cieszy, tym bardziej, że mój DT niestety do prac ogrodowych podchodzi jak kot do jeża Mam jeszcze jedną wizję z udziałem żwirku, ale czy to kiedykolwiek zostanie wykonane…?

Dagmara, pod spodem mam agrowłókninę, na niej takie płyty specjalne, żeby się nic nie zapadało i żwir.

https://www.hornbach.de/shop/Kieswabe-39-2x76-4x3-2-cm-grau/8531367/artikel.html
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
April 10:29, 30 gru 2022

Witaj Ewo, po dłuższej nieobecności próbuję powrócić do ulubionych ogrodów. Zachwycające zdjęcia z czerwca. Ta kolorystyka i piękne ujęcia. Bajeczne masz te pełne maki. Ileż bym dała za to żeby u mnie się takie rośliny siały. Choć już pierwsza próba, z makami od Magdusi, udana
Arcydzięgiel miałaś też w niesamowitym kolorze. Moje były niestety dużo bledsze. Ja się nie poddaję, chcę mieć tę roślinę w kolejnych sezonach. Już widziałam że się trochę wysiało samo, resztę zmuszę wysiewami wiosennymi
No i Echinacea Mini Belle trafiła u mnie na listę chciejstw.
Pozdrawiam i życzę udanego Sylwestra i wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku.
Zadyma na forum na szczęście mnie ominęła. Nie przejmuj się i dalej dziel się z nami swoją rozległą wiedzą
antracyt 15:54, 30 gru 2022

Super wygląda ten placyk. Chciałam żwirową opaskę wokół szklarni zrobić(a na niej donice z ziołami, pomidorami i paprykami), ale czasu mi na to wiecznie brakuje...może w końcu w przyszłym roku się uda.
Sylvatika 17:41, 30 gru 2022

Anda napisał(a)

Dopiero od wczoraj jestem w domu, a na ogrodzie jeszcze nie byłam. U nas wiatrzysko i pada, ale całe szczęście na dużym plusie.

Tak podziałaliśmy we wrześniu Nowy placyk żwirowy.

Chciałam mieć więcej miejsca na donice z kwiatami.

Placyk prześliczny, taki "angielski"
pzdr
S.
Kordina 17:54, 30 gru 2022

Anda napisał(a)
Dziękuję wszystkim za pozytywną ocenę placyku Bardzo mnie to cieszy, tym bardziej, że mój DT niestety do prac ogrodowych podchodzi jak kot do jeża Mam jeszcze jedną wizję z udziałem żwirku, ale czy to kiedykolwiek zostanie wykonane…?

Dagmara, pod spodem mam agrowłókninę, na niej takie płyty specjalne, żeby się nic nie zapadało i żwir.

https://www.hornbach.de/shop/Kieswabe-39-2x76-4x3-2-cm-grau/8531367/artikel.html

Ewo, Twój placyk to już pełny profesjonalizm wykonania będzie trwały
LIDKA 21:36, 30 gru 2022

Jak mi drzewka urosną i znajdę kawałek cienia to odgapię Twój placyk. Fajny.
Basilikum 22:44, 30 gru 2022

Macham lapka
caluski sle
basia3012 22:46, 30 gru 2022

Ewo, placyk wyszedł pięknie. Elegancki.
Ewa777 01:24, 31 gru 2022

Bardzo dawno mnie nie było na forum. Dziś zajrzałam i przeczytałam straszną, kłamliwą wiadomość. Ewciu, współczuję Ci, bo na pewno kosztowało Cię to wiele nerwów. Cieszę się, że Danusia szybko zareagowała. Tu nie ma miejsca na takie zachowania.
Foty ogrodu jak zawsze zachwycają.
Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Przesyłam buziaki