Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Basieksp 16:41, 29 gru 2022

No i super, najważniejsze to nie zawracać sobie głowy bzdurami, tak trzymaj a my czekamy na Twoje relacje ogrodowe, chociaż u nas niewiele się dzieje, jednak to ciepły bo ciepły ale grudzień. U mnie dziś zauważyłam, że w jednym miejscu zaczynają wychodzić krokusy Ale może taki przypadek, bo tylko w tym jednym miejscu
Anda 16:50, 29 gru 2022

Basieksp napisał(a)
No i super, najważniejsze to nie zawracać sobie głowy bzdurami, tak trzymaj a my czekamy na Twoje relacje ogrodowe, chociaż u nas niewiele się dzieje, jednak to ciepły bo ciepły ale grudzień. U mnie dziś zauważyłam, że w jednym miejscu zaczynają wychodzić krokusy Ale może taki przypadek, bo tylko w tym jednym miejscu

Dopiero od wczoraj jestem w domu, a na ogrodzie jeszcze nie byłam. U nas wiatrzysko i pada, ale całe szczęście na dużym plusie.

Tak podziałaliśmy we wrześniu Nowy placyk żwirowy.

Chciałam mieć więcej miejsca na donice z kwiatami.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Alija 20:41, 29 gru 2022

Ewuniu, miałam małą przerwę na ogrodowisku i dopiero w ostatnich dniach zajrzałam do wiadomości. Też dostałam informację i powiem Ci,
że byłam zszokowana, nie rozumiem takich ludzi.
Najważniejsze, to po prostu nie przejmować się tym. Trzymaj się zdrowo, pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku.

Placyk bardzo elegancki.

Basieksp 21:03, 29 gru 2022

Fajny ten placyk ja żwirku nie mogę u siebie mieć, choćbym chciała, Aza wszystko by mi łapami rozrzucała, biegając, ale podobają mi się takie żwirowe, placyki, ścieżki
Rumianka 21:45, 29 gru 2022

Baaardzo ładny placyk z ławeczką...Uwielbiam takie zakątki w ogrodzie, gdzie w każdej chwili można przysiąść z kubkiem kawy lub z brudnymi rękawicami robiąc sobie miły przerywnik... Pozdrawiam
Magara 00:09, 30 gru 2022

Ewa, placyk żwirowy - klasa
Też mam na taki pomysł, ale mnie zastanawia co pod żwirem być powinno żeby chwasty nie wyłaziły???
Kordina 01:07, 30 gru 2022

Dołączam się do pochwały placyku, super wyszedł
lilarose 01:12, 30 gru 2022

no pięknie, dzięki Dagmarze dowiedziałam się, że masz nowy wątek
Jak ja jestem zakręcona, to szkoda gadać, wyglądąłam tej Doświadczalni i nic - a tu dwójka sobie leci od roku. Dobrze, że Magarę chwasty w żwirze denerwują
Magara 01:18, 30 gru 2022

Hehe, no patrzcie jakie chwasty przydatne
Helen 09:12, 30 gru 2022

Bardzo ładny placyk żwirowy zrobiliście, będzie dobre miejsce na pachnące donice