Tynka, właśnie nadrobiłam trochę zaległości w Twoim wątku śliczny masz ogród, o czym świadczą goście np. model wiewiór
dzisiaj rano też był
czyli Kasia, w Końskowoli i okolicach jest masa szkółek?
Na trasie do Lublina z Warszawy też mija się kilka "poletek" różanych
Tynka, jest mnóstwo szkółek - oficjalnych i mniej oficjalnych nie zdawałam sobie sprawy, że aż tak dużo dopiero je odkrywam pomału, różnymi sposobami i przy różnych okazjach. Jeszcze wszystko przede mną, ale już troszkę się orientuję ...... i żałuję, że nie mogę urządzać już docelowego ogrodu i kupić tych wszystkich piękności, które bym chciała mieć
róże maja tylko odmian polskich czy jeszcze inne jak niemieckie, francuskie, angielki? dzięki za uświadomienieKasiu
Aneczko, w temacie ogrodniczym to ja sama się dopiero uświadamiam )) a Końskowolę i okolice odkrywam niejako na nowo )) z radością dziecka poznaję nowe szkółki, rośliny i ogrody dopiero zaczynam, więc jeszcze nie znam dokładnej oferty tych szkółek oprócz tego co zamieszczają w necie. Musimy wypad zorganizować i prześwietlić co mają
dostałam od Przemka cudne wprost rośliny, niezwykłe, takie w jego stylu - niezwykłe... dzięki jeszcze raz!!! Na aparat nie było czasu, normalnie...nie było, a czas pędził jak szalony...
Hahaha , Nie ma za co dziękować!!!! Wszystko niech ładnie rośnie w tak eleganckim ogrodzie!!!!!! To ja dziękuję za..........;0 i za przecudne cebulowe kompozycje. Oj faktycznie czas zleciał nam nie wiadomo kiedy i trzeba było jechać Ale mam nadzieję Justynko, że nadrobimy wszystko na kolejnych spotkaniach WIELKIE DZIĘKI...... i czekam na.......