Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Justyny

U Justyny

tyna 20:31, 17 maj 2011

monteverde napisał(a)
Justynko na pierwszym to heliotrop z białą pelargonią?

tak
tyna 20:35, 17 maj 2011

kaisog1 napisał(a)
Justynko Twoje Rh ile godzin są nasłonecznione?

Cunningamy do około 15 - 16, zobaczymy jak będzie......
Cała różowa reszta po bokach dużo mniej.....te pod świerkiem i przy cisach z lewej strony dopiero po 16.....jeszcze dwa czekaja na posadzenie przy tarasie....
kaisog1 20:36, 17 maj 2011

Kurcze - ja kupiłam 6 sztuk Rh niby na słonce. Jednak w miejscu, którym chce je posadzić słońce jest od wschodu do zachodu - to chyba lekkie przegięcie nie?
tyna 20:37, 17 maj 2011

w ogóle zarasta mocno u sąsiada i mój żywopłot "Żóltek" juz sie tworzy, coraz mniej słońca mam....raczej będzie dobrze....
tyna 20:39, 17 maj 2011

kaisog1 napisał(a)
Kurcze - ja kupiłam 6 sztuk Rh niby na słonce. Jednak w miejscu, którym chce je posadzić słońce jest od wschodu do zachodu - to chyba lekkie przegięcie nie?

pewnie tak.....znam różaneczniki, które żyją tak długie lata......ale wiele jest zdolnych żyć na słońcu, trzeba zapewnić wilgoć w podłożu..........
kaisog1 20:47, 17 maj 2011

Justyna czyli co.... myślisz, że jak podają w warunkach uprawy, że pełne słonce lub półcien to na takim dużym słońcu dadzą radę?
Joku 21:03, 17 maj 2011

Justyno, piękne kompozycje w donicach. Bardzo podoba mi się takie zestawienie kolorów.
zbigniew_gazda 21:04, 17 maj 2011

OOOOOOOO Justynko nie byłem u Ciebie ruski miesiąc - a tu takie zmiany. ciurkadełko odpalone , rabata też . Tak jest my tu gadu gadu o pierdołach a dziewczyna pracuje . Brawo.
tyna 21:44, 17 maj 2011

zbigniew_gazda napisał(a)
OOOOOOOO Justynko nie byłem u Ciebie ruski miesiąc - a tu takie zmiany. ciurkadełko odpalone , rabata też . Tak jest my tu gadu gadu o pierdołach a dziewczyna pracuje . Brawo.

No wiesz Zbyszku.....konkretów nie było wcześniej.....
Pracuje, pracuje, końca nie widać........ale juz bliżej niż dalej....jeszcze patrzę na te worki z korą, kamienie i żwir....do tego wariant ekonomiczny powinnam włączyć....lampka się w głowie zajarzyła....po tym szpalerze z różaneczników....

A do tego i tak kilka koszy na jednoroczne mam pustych......

ale nic mi tak nie sprawiło frajdy, jak montowanie źródełka......i te moje kosze przed drzwiami.....

Ile te samowystarczalne, zawzięte blondynki potrafią...hi, hi....
zbigniew_gazda 21:48, 17 maj 2011

Zawsze mówiłem że te kawały o blondynkach wymyśla ten kto miał do czynienia tylko z brunetkami.