Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Justyny

U Justyny

Martek 17:16, 18 maj 2011

Po pierwsze piękne zdjęcia ,ale to za sprawą nie tylko dobrego obiektywu ,ale i oka ,a przede wszystkim twojej pracy Tynka i pomysłom.Coraz bardziej podoba mi się to co wyczyniasz na działce.
Jak ty czy Sebastian też lubię tą pracę i wiem ,że jednak im więcej tym trudniej jest samemu ogarnąć to wszystko .
Szacun oczywiście dla tych co im się praca w rękach pali i to potrafi bo takich też "Cyborgów" nie brakuje
Ja pod kamykami mam folię i nic z pod nich nie wychodzi w odróżnieniu od żwirków na jaki się widzę wiele osób kusi !!!
Widzę co sezon jak u moich dobrych znajomych z pod ton kamyczków wyrastają chwasty ,Najfajniesze są osty ))))))))
Jak tak pomyślę to może jednak trawa i ziemia te dwie w symbiozie zostawię .Jak kiedyś moje rabaty będą miały pomysł na siebie to będę musiała zdecydować o obrzeżu
Jeszcze raz dzięki za pomoc
Martek 17:16, 18 maj 2011

tyna napisał(a)
Krysia!!!
Witaj cieszę się że zajrzałaś
No tak, trochę mi się zeszło ......

Dzisiaj tez wyrwałam się na chwilkę, żeby było ładniej
Bawiłam się z kamieniami.....i korą
Rozpracowując rabatę fragmentami dojdę do końca

Martek 17:17, 18 maj 2011

tyna napisał(a)

Haaga jest super

i Golden Torch z przemrożonymi kwiatostanami po majówce, ale wzięłam....reszta jeszcze kwitnie....

i jak przystało na Ogrodowisko, Lime Rickey już czekają...w ilości mini....

Tynka naprawdę świetnie się spisałaś ,pięknie to wygląda
myszorek 17:18, 18 maj 2011

nooo, w większym nie ma czasu, zeby kamyczkami się bawic
ładne nowe zdjecia Tyna
Martek 17:18, 18 maj 2011

Pozdrowienia dla p.Krystyny
Martek 17:19, 18 maj 2011

Tynka ,a ta trawka to co to w okolicach gejzerka ?
zbigniew_gazda 18:35, 18 maj 2011

tyna napisał(a)

Aha - piękna rabatka Justynko

Staram się.....
Wczoraj doszłam do wniosku, że dobrze, że mój ogródek nie jest większych rozmiarów....takich np. jak Bogdy czy Sylwii.....pewnie bym padła, jeśli nie zatrudniłabym kogoś.....a ja lubię sama u siebie popracować.....

Tak potwierdzam Justynko. Przy większym ogrodzie trzeba się sprężać mocno aby nadążyć. A gdzie kina, teatry, opery, Azory i Casablanki . Czy też zwykła jazda rowerkiem ? Dziękuję za pozdrowienia dla Krystyny. Jak widzicie muszę się mieć na baczności aby nie pisać głupot bo od czasu do czasu jest cenzura.
Gardenarium 18:38, 18 maj 2011

Tynka konkretnie pisze Zrobiła i pokazuje.
Odnośnie powierzchni, mój ogród też jest mały ale rośliny w takim natężeniu w dużym ogrodzie byłyby nie do ogarnięcia. Do zeszłego roku robiliśmy z Witkiem sami, Witek docinał stożki i kaczory, ja kule. Ale kręgosłup robi wysiadkę i trzeba będzie chłopakom dzień wewnętrzny zrobić. Poza tym schodziło się nam po godzinach pracy cały miesiąc, więc odpuszczam i wpuszczam moich ogrodników ale tylko do cięcia. Jedna akcja i zrobione. Z tym przynajmniej mam dobrze

Instagram Ogrodowiska
Martek 18:56, 18 maj 2011

gardenarium napisał(a)
Tynka konkretnie pisze Zrobiła i pokazuje.
Odnośnie powierzchni, mój ogród też jest mały ale rośliny w takim natężeniu w dużym ogrodzie byłyby nie do ogarnięcia. Do zeszłego roku robiliśmy z Witkiem sami, Witek docinał stożki i kaczory, ja kule. Ale kręgosłup robi wysiadkę i trzeba będzie chłopakom dzień wewnętrzny zrobić. Poza tym schodziło się nam po godzinach pracy cały miesiąc, więc odpuszczam i wpuszczam moich ogrodników ale tylko do cięcia. Jedna akcja i zrobione. Z tym przynajmniej mam dobrze

Jak ktoś zajmuje się zawodowo tymi sprawami to trudno ,żeby nadążył we własnym kącie Danusiu to jest jasne jak słońce .Jak gdzieś wspomniałam "Cyborgi"istnieją ,ale to naprawdę trzeba mieć energii i sił ,żeby mieć wszystko idealnie i bez pomocy trzecich rąk ...
Richie 22:49, 18 maj 2011

Jestem pod wrażeniem ogromu pracy jaki wykonałaś,pomimo rozlicznych obowiązków Sprawdza się powiedzenie,gdzie diabeł nie może.....