Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ania na Żuławach

Ania na Żuławach

An_na 15:43, 25 lis 2024

Margo2 napisał(a)

Powiększaj rabatę. Tylko ja bym zrobiła początek tak jak na zdjęciu, ale górę bym zaokrągliła jak tak idzie Twoja rabat. Bo tam chyba tez jest łuczek, tylko bardzo delikatny?
I to w tym samym kierunku, równolegle

Będę wiosną ryć
An_na 15:48, 25 lis 2024

TAR napisał(a)
Byle nie mial przewiewu, ziemie mozna rozluznic keramzytem lub zwirem. Ale jesli wieje to bidul sie nie uchowa. A u nas mroznym potrafi dac. Moje judaszki wszystkie mam przy scianach domu, tam najcieplej. Pisze o tych odmianowych. Zwyklaczki rosna jak chca.

Trochę go zasłonią tuje i laurowiśnie. A pizga u mnie, oj pizga.
Może da chłopak radę. Zachorowałam na niego i już
Przy domu nie mam na niego miejsca
An_na 15:53, 25 lis 2024

Siedzę w domu chora.
Tyle z tego dobrego, że widzę ogród w świetle dziennym
Miskant silberspinne, już fajne grubiutkie snopki, a dzieliłam go w listopadzie 2022.

I Memory z wiosennego dzielenia

Marcin89 16:26, 25 lis 2024

Ja dzisiaj zakończyłem wiązanie traw. Takie chochoły też mają swój urok - wprowadzają ład i porządek, bo stoją na baczność, jak w wojsku

Miskanty wiążę tak samo, w 2-3 miejscach. Też mam tego Silberspinne, tylko z dopiskiem "Kleine".
An_na 16:38, 25 lis 2024

Marcin89 napisał(a)
Ja dzisiaj zakończyłem wiązanie traw. Takie chochoły też mają swój urok - wprowadzają ład i porządek, bo stoją na baczność, jak w wojsku

Miskanty wiążę tak samo, w 2-3 miejscach. Też mam tego Silberspinne, tylko z dopiskiem "Kleine".

Zgadza się chochoły są bardzo fajne, ale wiesz... kobieta zmienną jest parę lat wiązałam a teraz już zerkam z uwagą na ogrody gdzie nie są związane np. u Justyny Olcimanolci i podoba mnie się

Mam też Kleine Silberspinne. Różnią się tylko wysokością, a I to niewiele. Są niższe może o 20cm
Marcin89 17:12, 25 lis 2024

An_na napisał(a)

Zgadza się chochoły są bardzo fajne, ale wiesz... kobieta zmienną jest parę lat wiązałam a teraz już zerkam z uwagą na ogrody gdzie nie są związane np. u Justyny Olcimanolci i podoba mnie się

Mam też Kleine Silberspinne. Różnią się tylko wysokością, a I to niewiele. Są niższe może o 20cm
Ja sam nie wiem, czy będę systematycznie, co roku wiązał. Póki co mam chęci i czas
Judith 17:16, 25 lis 2024

Ja od kilku lat nie wiążę

Aniu, dużo zdrowia dla Ciebie!
olciamanolcia 19:45, 25 lis 2024

Zdrówka Aniu
Traw nigdy nie wiązałam-raz mój Nieżon związał proso te przy tarasie-już przestał wiązać
An_na 20:09, 25 lis 2024

Marcin89 napisał(a)
Ja sam nie wiem, czy będę systematycznie, co roku wiązał. Póki co mam chęci i czas

Może też Ci się odmieni
An_na 20:11, 25 lis 2024

Judith napisał(a)
Ja od kilku lat nie wiążę

Aniu, dużo zdrowia dla Ciebie!

Dziekuje
Aż żal, że w domu jestem, słońce świeci, a w ogrodzie to sobie najwyżej pospacerować mogę.