Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ania na Żuławach

Ania na Żuławach

Patrycja_KG_Lu 07:49, 04 lis 2024

An_na napisał(a)
Mam fotki zrobione przez dziecię, jeszcze przed wiązaniem

Proso płonie

Świetny widoczek z tarasu. Czemu wyrzucasz Black Beauty? Za duża u Ciebie? Chętnie przygarnę na przedpłocie.
An_na 07:54, 04 lis 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Świetny widoczek z tarasu. Czemu wyrzucasz Black Beauty? Za duża u Ciebie? Chętnie przygarnę na przedpłocie.

Nie jest za duża. Ma około 1,2 średnicy i podobnie wysokości, ale wkurzają mnie jej nasiona. Strasznie czepiają się ubrań przy plewieniu i przy wiązaniu. Straciłam do niej cierpliwość.
Chcesz teraz czy na wiosnę?
Podaj adres na priv.
TAR 09:09, 04 lis 2024

Aniu, coraz piekniej u Ciebie. My to juz pewnie wiosennie sie spotkamy. No chyba, ze przy okazji sie zgadamy jak bede u Ciebie w pracy znowu po cos pilnie jak po ogien
Wafel 09:20, 04 lis 2024

Jak dla mnie, też jeden łuk wystarczy a przy tarasie, który jest prostokątny, zachowaj linie proste. Z drzewkiem bardzo dobry pomysł. Piękny jest twój ogród o tej porze roku, trawy gwiazdorzą
An_na 09:46, 04 lis 2024

TAR napisał(a)
Aniu, coraz piekniej u Ciebie. My to juz pewnie wiosennie sie spotkamy. No chyba, ze przy okazji sie zgadamy jak bede u Ciebie w pracy znowu po cos pilnie jak po ogien

Kiedyś w końcu przyjedziesz, wierzę w to Zobaczysz ogrod na żywo. Niemniej dziękuję za komplementa
A do Grande Finale zapraszam serdecznie, nie tylko po ogień
An_na 09:49, 04 lis 2024

Wafel napisał(a)
Jak dla mnie, też jeden łuk wystarczy a przy tarasie, który jest prostokątny, zachowaj linie proste. Z drzewkiem bardzo dobry pomysł. Piękny jest twój ogród o tej porze roku, trawy gwiazdorzą

Prawda? Jeden łuk i dość tego szczęścia
Fajnie, że pochwalasz mój pomysł z drzewkiem. Znaczy musi być, bo jest więcej głosów na tak.
A ogród cieszy oko, trawy robią dobrą robotę
Alija 11:36, 04 lis 2024

An_na napisał(a)
Mam fotki zrobione przez dziecię, jeszcze przed wiązaniem

Proso płonie

Piękne to proso, cudnie się przebarwiło.
Patrycja_KG_Lu 12:14, 04 lis 2024

An_na napisał(a)

Nie jest za duża. Ma około 1,2 średnicy i podobnie wysokości, ale wkurzają mnie jej nasiona. Strasznie czepiają się ubrań przy plewieniu i przy wiązaniu. Straciłam do niej cierpliwość.
Chcesz teraz czy na wiosnę?
Podaj adres na priv.

Zależy jak Ci wygodniej i bardziej pasuje. Mi obojętne kiedy.
An_na 13:43, 04 lis 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Zależy jak Ci wygodniej i bardziej pasuje. Mi obojętne kiedy.

Priv
Wiaan 15:05, 04 lis 2024

An_na napisał(a)

Pewnie zrobię na prosto dla Eternala. Na razie robię eksperyment, posadziłam zwykłego w pobliżu. Zobaczymy jak zniesie zimę.

Z huśtawką rabata zostaje zaokrąglona, nie będę jej prostować. Dodaje miękkości tym moim liniom prostym. Jest genialna w swoim kształcie (pomysł Andy)
Tylko z obsadzeniem będę kombinować, bo mi jeszcze nie gra do końca

Widziałam Twojego Eternala, piękny egzemplarz

Półkolista z huśtawką super wygląda, też bym nie ruszała
Mój judaszek zimę spędzi zadołowany z donicą, bo docelowe miejse nie jest jeszcze gotowe lub na tarasie w kącie, donicę postawię na styropianie i dodatkowo otulę.

Czytam jak się wkurzasz podczas wiązania rozplenicy, ja nie mogę bluzy oczyscić po wiązaniu, ale i tak je uwielbiam