Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ania na Żuławach

Ania na Żuławach

Judith 17:21, 04 lis 2024

Aniu, dziecię cyka ładne fotki . No ale nie ma trudno, skoro obiekt focenia sam z siebie jest ładny
W temacie traw - ja nie wiążę od kilku lat i dobrze mi z tym . Trawom - co pokazuje doświadczenie - bez różnicy .
Joann 17:38, 04 lis 2024

Zdjęcia robione przez dziecię cudne!
An_na 19:05, 04 lis 2024

Alija napisał(a)

Piękne to proso, cudnie się przebarwiło.

Zachwyca mnie niezmiennie, fajnie, że Tobie też się podoba
An_na 19:10, 04 lis 2024

Wiaan napisał(a)

Półkolista z huśtawką super wygląda, też bym nie ruszała
Mój judaszek zimę spędzi zadołowany z donicą, bo docelowe miejse nie jest jeszcze gotowe lub na tarasie w kącie, donicę postawię na styropianie i dodatkowo otulę.

Czytam jak się wkurzasz podczas wiązania rozplenicy, ja nie mogę bluzy oczyscić po wiązaniu, ale i tak je uwielbiam

Zadbaj o niego, niech zdrowo przetrzyma zimę. Piękny jest

Lubię rozplenicę, ale ta już przesadziła z dokuczaniem mi swoimi nasionami. Miałam je wczoraj nawet pod koszulką i w staniku
Zostawiłam hameln, jest delikatniejsza i aż tak mnie nie atakuje

W miejsce Black beauty posadzę trzcinnika lub Modlinie. Jeszcze się zastanawiam.
Mam małe sadzonki. Wiosną będę dzielić i przesadzać. Będzie fajnie
An_na 19:23, 04 lis 2024

Judith napisał(a)
Aniu, dziecię cyka ładne fotki . No ale nie ma trudno, skoro obiekt focenia sam z siebie jest ładny
W temacie traw - ja nie wiążę od kilku lat i dobrze mi z tym . Trawom - co pokazuje doświadczenie - bez różnicy .

Dziecię ma fajne oko
A obiekt faktycznie wdzięczny i to niebo w niedzielę było pięknie, słonecznie, mimo, że wietrznie.

Ja trawy wiążę mimo, że wiem, iż im bez różnicy Ja po prostu nie lubię jak mi te połamane suchelce latają wiosną po ogrodzie. I lubię te snopki
An_na 19:24, 04 lis 2024

Joann napisał(a)
Zdjęcia robione przez dziecię cudne!

Przekazałam dziecięciu wyrazy uznania
Bardzo jej miło
ajka 20:08, 04 lis 2024

Ale ładnie ci się proso wybarwiło. Ja mam u siebie na tarasie, ale na razie jest małe i przebarwiło się tak pół na pół.

Ja trawy rzadko wiążę, lubię takie rozwichrzone
Margo2 15:20, 08 lis 2024

An_na napisał(a)
W tym miejscu widziałabym Eternala, tyle, że musiałabym usypać górkę i wymienić podłoże. A i tak nie ma pewności, że będzie mu tam dobrze.
Bo ostatniej jesieni i wiosną stała tam woda, mniej niż pod płotem, ale jednak.

Na zielono ewentualny zarys powiększonej rabaty.

Powiększaj rabatę. Tylko ja bym zrobiła początek tak jak na zdjęciu, ale górę bym zaokrągliła jak tak idzie Twoja rabat. Bo tam chyba tez jest łuczek, tylko bardzo delikatny?
I to w tym samym kierunku, równolegle
TAR 21:41, 08 lis 2024

Byle nie mial przewiewu, ziemie mozna rozluznic keramzytem lub zwirem. Ale jesli wieje to bidul sie nie uchowa. A u nas mroznym potrafi dac. Moje judaszki wszystkie mam przy scianach domu, tam najcieplej. Pisze o tych odmianowych. Zwyklaczki rosna jak chca.
An_na 15:42, 25 lis 2024

ajka napisał(a)
Ale ładnie ci się proso wybarwiło. Ja mam u siebie na tarasie, ale na razie jest małe i przebarwiło się tak pół na pół.

Ja trawy rzadko wiążę, lubię takie rozwichrzone

Te młode, małe sadzonki z drugiej strony tarasu tez się przebarwiły tak troszkę. Może wiek ma znaczenie

A wiesz,że coraz bardziej mi się podobają takie rozwichrzone? Nie wiem czy będę wiązać w następnym sezonie
Tylko wiosną pewnie będę się wkurzać jak mi będą suchelce latały.