Aniu, dziecię cyka ładne fotki . No ale nie ma trudno, skoro obiekt focenia sam z siebie jest ładny
W temacie traw - ja nie wiążę od kilku lat i dobrze mi z tym . Trawom - co pokazuje doświadczenie - bez różnicy .
Zadbaj o niego, niech zdrowo przetrzyma zimę. Piękny jest
Lubię rozplenicę, ale ta już przesadziła z dokuczaniem mi swoimi nasionami. Miałam je wczoraj nawet pod koszulką i w staniku
Zostawiłam hameln, jest delikatniejsza i aż tak mnie nie atakuje
W miejsce Black beauty posadzę trzcinnika lub Modlinie. Jeszcze się zastanawiam.
Mam małe sadzonki. Wiosną będę dzielić i przesadzać. Będzie fajnie
Powiększaj rabatę. Tylko ja bym zrobiła początek tak jak na zdjęciu, ale górę bym zaokrągliła jak tak idzie Twoja rabat. Bo tam chyba tez jest łuczek, tylko bardzo delikatny?
I to w tym samym kierunku, równolegle
Byle nie mial przewiewu, ziemie mozna rozluznic keramzytem lub zwirem. Ale jesli wieje to bidul sie nie uchowa. A u nas mroznym potrafi dac. Moje judaszki wszystkie mam przy scianach domu, tam najcieplej. Pisze o tych odmianowych. Zwyklaczki rosna jak chca.
Te młode, małe sadzonki z drugiej strony tarasu tez się przebarwiły tak troszkę. Może wiek ma znaczenie
A wiesz,że coraz bardziej mi się podobają takie rozwichrzone? Nie wiem czy będę wiązać w następnym sezonie
Tylko wiosną pewnie będę się wkurzać jak mi będą suchelce latały.