Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

barbara_kraj... 00:10, 27 paź 2012

I mrożenie grzybów z głowy))
an_tre 00:14, 27 paź 2012

barbara_krajewska napisał(a)
I mrożenie grzybów z głowy))
i tak może być ja jednego roku jak jechałam przez do dziecka w grudniu to znalazłam sporo zmarzniętych żółtych gąsek, oczywiście wzięłam, były pyszne usmażone bezpośrednio na masełku, oprószone tylko mąką, do dziś pamiętam ten smak
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 06:43, 27 paź 2012

Bożenko, obejrzałam zdjęcia, piękne i ten bratek i trawy, jak ta natura nas zaskakuje
kasik778 08:29, 27 paź 2012

barbara_krajewska napisał(a)

(...)Jutro jeszcze polecę na grzybki. Może coś uzbieram. Dobranoc wszystkim.

O! Ja już bym się nie odważyła, ziąb okrutny ma być. U nas przewidują tylko plus 1 st.C. i opady deszczu ze śniegiem. No, ale u Was może być inaczej Powodzenia! Co uzbierasz, to pokażesz?

brrrrrrrrrr dzisiaj jest faktycznie bardzo zimno i pada, ale moja teściowa poleciała na grzyby
eliza3 08:50, 27 paź 2012

Witaj Bożenko, Ty pewnie na grzybach, a ja po Toruniu spaceruję. Piękne miasto, bardzo je lubię i zaglądam kiedy tylko mam okazję. Najpiękniejsze są te miejsca, gdzie zostawiliśmy swoje wspomnienia... dla mnie wspomnienia młodości
agata_chrosc... 09:34, 27 paź 2012

Jak to miło pooglądac takie piękne miejsca w starym Toruniu Koniecznie musze rodzinę tam zabrać następnym razem
AniaDS 13:58, 27 paź 2012

Toruń to piękne miasto, bardzo dawno tam nie byłam, ale wspomnienia z tego miejsca mam bardzo przyjemne
andziulka 21:52, 27 paź 2012

Witaj Bożenko. Podziwiam Twoje piękne jesienne fotki
Pozdrawiam
EPODLAS 23:04, 27 paź 2012

Wszystkich serdecznie pozdrawiam i dzięki za odwiedziny. Było zimno, ale nie tak znowu bardzo, a ja jestem uparciuch ubrałam się ciepło i poszłam na grzyby. Uzbierałam całkiem spore wiaderko maślaków. Były podmarznięte, ale zdrowe i już suszą się w suszarce. Jutro zrobię im zdjęcie na dowód mojej wyprawy do lasu, do którego mam bardzo blisko. Po południu zaczął padać śnieg, a ja grabiłam liście. Nawet fajnie mi się grabiło, M przekopał gorczycę i pojechaliśmy do domu. Pogoda była fatalna do robienia zdjęć, ale chociaż nie najlepszej jakości to jakieś fotki są. Skończyła się piękna kolorowa jesień. Zostały nam tylko zdjęcia.

W lesie zawsze znajdzie się coś ciekawego do sfocenia. To są chyba przekwitnięte nawłocie, z daleka wyglądały jakby były posypane śniegiem. Śnieg spadł trochę później.

Owoce głogu, ptaki chyba je lubią.

EPODLAS 23:11, 27 paź 2012

A to ogród już w zimowej osłonie. Dla mnie jakiś smutny, dopiero jak śniegu będzie więcej będzie weselej.