Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

bogumila 18:00, 12 kwi 2013

EPODLAS napisał(a)
Dziewczyny, mam nadzieję że będzie coraz bardziej tych udanych zdjęć. Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła fotografować w ogrodzie. A teraz ręce mnie swędzą i muszę coś pstrykać. No i czytam, czytam....i próbuje
...próbuj...próbuj...a my będziemy się zachwycać...
Urszulla 18:57, 12 kwi 2013

Śliczne zdjęcia z Torunia- poszalałaś aparatem i dostrzegłaś wspaniałe detale- poruszające.
Welka 20:05, 12 kwi 2013

Witam!
Jestem w szkole na etapie wybierania wycieczki klasowej w maju i tak mnie Toruń kusi i Ty kusisz zdjęciami
Pozdrawiam
boguslawa_ma... 20:12, 12 kwi 2013

Witaj Bożenko ładne zdjęcia zrobiłaśpozdrawiam
EPODLAS 20:13, 12 kwi 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Jestem w szkole na etapie wybierania wycieczki klasowej w maju i tak mnie Toruń kusi i Ty kusisz zdjęciami
Pozdrawiam

W Toruniu w sezonie jest masę wycieczek szkolnych. Warto oprócz strówki i zabytków warto obejrzeć np. Muzeum Sztuki Współczesnej. Jest tam dużo atrakcji, właśnie dla dzieci i młodzieży. Polecam też muzem podróżnika Tonego Halika, które stworzyła jego żona. Właśnie tam chcę zabrać w wakacje mojego wnuczka Adasia. Z tamtąd bliziutko do planetarium. Polecam Toruń.
zuza12 20:14, 12 kwi 2013

Ja tez wróciłam z wojaży i wpadam sie przywitać. Piękne zdjecia z Tounia. Wiosna idzie i człowiekowi od razu jakos cieplej na sercu. Zdrowiejcie dziewczyny i do ogrodu.
Pozdrawiam
kitek81 23:48, 12 kwi 2013

witaj Bożenko sąsiadeczko
obejrzałam wyrywkowo Twój ogród, śliczniusi jest, tyle piękności w nich rośnie i wnuki jakie zadowolone
zdjęcia Torunia super, widać, że jesteś związana z tym miastem
pozdrawiam serdecznie i zdrówka życzę
ewalm 01:02, 13 kwi 2013

Bożenko, piękne toruńskie latarnie. Zwłaszcza ta ostatnia. Pozdrawiam i dużo, dużo zdrowia Ci życzę. : )
an_tre 10:56, 13 kwi 2013

Fajnie, że dużo ćwiczysz z nowym aparatem, ale jak znam ciebie to już jesteś z nowym aparatem zaprzyjaźniona i fotki z Torunia są super Szkoda, że nie możesz być dziś na działce pogoda wspaniała na prace ogrodowe tylko ten wiaterek trochę zimny, musisz uważac na swoje zdrówko do środy będzie cieplej ty ty silniejsza pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 13:13, 13 kwi 2013

Aniu, u nas też ładnie, ale postanowiłam się wyleczyć do końca, bo ja ogólnie nie mam do tego cierpliwośći. Aniu, ty na pewno pracujesz w ogrodzie, czego ci szczerze zazdroszczę, ale taki jest los ogrodnika z doskoku. Pochwal się zdjęciami co zrobiłaś w ogrodzie.