Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

marzena 13:34, 13 kwi 2013

Bożenko, pozdrawiam wiosennie, piekne fotki z Torunia
Milka 13:35, 13 kwi 2013

A ja Bożenko, chcę wyskoczyć na trochę, może jutro
danuta_szwajcer 18:49, 13 kwi 2013

Bożenko rozumie jak cierpisz bo tez tak mam a ja jeszcze chociaz z okien moge popatrzec ale to tez smutno bo tak by się poszlo popracowac a tyle tam pracy czeka. U nas dzis nawet burza była i taki prawdziwy wiosenny deszcz echhh jak pech to pech no i musimy poczekac. Pozdrawiam i zdrówka życze
kitek81 21:22, 13 kwi 2013

dobrze Bożenko robisz, że zostałaś w domu, do końca się wykurować, najgorzej szybko wyjść, rozchorujesz się jeszcze bardziej, bo organizm osłabiony i raz dwa by Cię owiało! lepiej pare dni odpuścić, potem i siły nawet większe na prace będą
trzymaj się!
pozdrawiam
Gosiniak 22:55, 13 kwi 2013

Bożenko dużo zdrowia w takim razie, a do czwartku to już nowo narodzona masz być i w ogródku prace zacząć, tego ci życzę, a.....i jeszcze jedno dużo zdjęć nowym aparacikiem zrób, świetnie wychodzą
jotka 00:03, 14 kwi 2013

Zwabił mnie Twój nowy śliczny avatarek zdjęcia z Torunia widziałam. Byłam tam w zeszłym roku, ale krótko. Miałam zaledwie parę godzin na zwiedzanie , ale i tak mi sie podobało
Welka 09:45, 14 kwi 2013

Kochana, mnie do Torunia nie trzeba przekonywać, ja za to muszę przekonać rodziców i dzieci (a części dzieci jest obojętne gdzie pojadą, byle był czas wolny i jakiś McDonald's w pobliżu). Muszę jeszcze ustalić z innymi nauczycielkami, bo zawsze jeździmy na dwie-trzy klasy, ale Toruń będę sugerować
Bardzo ładny avatarek
Pozdrawiam
EPODLAS 16:58, 14 kwi 2013

Dziewczyny, siedzenie w domu w taką pogodę to dla mnie prawdziwa męka. Najgorsze, że na niczym nie mogę sie skupić, zdarzają mi się takie paskudne weekendy raz na parę lat - koszmar.
Ewelinko, ważne żeby dzieciaki, gdzieś pojechały i coś zobaczyły. A Mac'Donalda kochają wszystkie dzieci (nie wiem właściwie dlaczego), wiem to po moich wnukach. Moja córka jak chodziła do podstawóki miała bardzo fajną wychowawczynię, która organizowała wycieczki (nieraz rozkładała rodzicom na raty, aby dzieciak mógł pojechać z klasą). Wiem, ile ona się natrudziła, żeby w końcu wyjazd doszedł do celu. W 8 klasie pojechałam z nią na biwak klasowy, do dzisiaj go wspominam miło. Praca pedagoga nie jest łatwa, ale jak potrzebna. Ja swoją panią z pierwszej i drugiej klasy podstawówki pamiętam do dziś. Potem musiałam znienić szkołę i już tej następnej szkoły i nauczycieli nie wspominam tak miło.

Maria667 20:02, 14 kwi 2013

Bożenko!
Sobota zaskoczyła nas piękną pogodą. Pobudziły się pszczoły i tłumnie obsiadły krokusiki

Pozdrawiam prawdziwie wiosennie
Joanka 20:10, 14 kwi 2013

Bożenko śliczne zdjęcia z mojego pięknego rodzinnego miasta
Pozdrawiam.