Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

ewsyg 22:43, 10 paź 2013

Bożenko, ja sobie kupiłam miskanta olbrzymiego i mam zamiar posadzić go w doniczce bez dna. Zrobię mu mały areszt. Przecudne zdjęcie
EPODLAS 22:47, 10 paź 2013

ewsyg napisał(a)
Bożenko, ja sobie kupiłam miskanta olbrzymiego i mam zamiar posadzić go w doniczce bez dna. Zrobię mu mały areszt. Przecudne zdjęcie

Ewa, myślę że tak będzie dobrze. Na pewno się nie będzie rozrastał, tylko to niech będzie spora donica, bo fajnie wygląda jak kępa jest spora.
EPODLAS 23:06, 10 paź 2013

Nocne pozdrowienia dla wszystkich.
viva 23:20, 11 paź 2013

Bożenko, robisz piękne zdjęcia Nie dziwię się, że idziesz na kurs fotograficzny bo fotografia bardzo wciąga.
Przetacznik 22:05, 12 paź 2013

Bożenko, świetne zdjęcia - to jesiennego poranka niesamowite, co za nastrój!, pozdrawiam
EPODLAS 13:51, 14 paź 2013

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Dzisiaj kiedy jestem w domu, jest tak pięknie, a w weekend było ciepło, ale pochmurnie. Ale jakieś fotki pstrykłam. Jesienny ogród jest piękny, muszę mieć jeszcze jakieś krzewy w ogrodzie, które mają owoce jesienią. Piękny jest ognik, ale u mnie nie przezimuje. Ale widok ognika obsypanego koralami - fascynujący. Mam mahonię, która wprawdzie ma owoce, ale jakieś pochowane i ich nie widać. Z kolei róża pomarszczona kwitnie, ale nie zawiązuje owoców, muszę się koniecznie dowiedzieć dla czego? Może ktoś wie?
danuta_szwajcer 19:15, 14 paź 2013

Jesień Bożenko u Ciebie to jak namalowany obraz Pięknie Pozdrawiam serdecznie
kitek81 17:27, 15 paź 2013

byłam i zostawiam serdeczne pozdrowienia
eda 22:26, 15 paź 2013

Dobrej nocy Bożenko
EPODLAS 23:09, 15 paź 2013

Eda życzy mi dobrej nocy, a ja przy komputerku jeszcze siedzę. Po imieninach u Jadwigi musiałam do Ogrodowiska zajrzeć. Na działce jest jeszcze całkiem kolorowo. Popracowaliśmy, M jak zwykle miał swoje robótki, a ja przesadziłam krzewy które na to czekały no i oczywiście grabiliśmy liście. Słońca nie było, ale nie było zimno.
To moje chryzantemy, może nie aż takie piękne, ale niezawodne, mam je już kilka lat i żadna zima im niestraszna.

Hosty już dogorywają, ale dla mnie są też piękne, chociaż inaczej. Niedługo już nawet liści nie będzie.

Iglaki napoiłam przed zimą, wody im nie żałowałam, bo już dawno deszczu nie było.

Trawy, jeszcze piękne.

I jeszcze zdjęcie tego co u mnie jesienią jest mega dużo, liść, liście, liściory