Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

malgocha1960 08:05, 22 paź 2013

Witaj Bożenko porannie.My już po weselu,wszystko poszło powyżej naszych śmiałych oczekiwań,z czego jestem zadowolona.Potem zadzwonię do ciebie.
agniecha973 08:20, 22 paź 2013

Piękne poranne zdjęcia Bożenko. Widzę, że fotografowanie wciągnęło Cię na dobre skoro nawet na kurs się zapisałaś. Fajnie. Też jestem ciekawa jak ocenisz przydatność kursu. Pozdrawiam.
EPODLAS 20:36, 22 paź 2013

Kochani, ostatnio na działce był tylko mój M, który najbardziej napracował się nad wyrugowaniem rozrosłego pigwowca. Mam ich trzy i jeden tak się rozrósł, że przelazł do sąsiadki, postanowiłam go wyrzucić, żeby wiosną poszerzyć moje trawowisko, albo jakąś inną koncepcję prze zimę znajdę. Zapowiadają dalej ciepło, więc postanowiliśmy jeszcze jechać w sobotę rano do niedzieli. Muszę jeszcze przyciąć moje maliny Polana, i rozsypać kompost na trawę, w miejscu gdzie jest najgorsza. Tak, że jest jeszcze trochę robótek. M zdjęć nie robił, ale żeby nie było tak bezbarwnie wstawię kilka nieogrodowych fotek.
Jeszcze jedno mgielne zdjęcie, to łan wyki, a dalej lekko widoczna ściana lasu.

taką walkę gołębi o kawałek bułki zaobserwowałam, walka była bezpardonowa.

I jeszcze dwie fotki Misi. Trudno jej zrobić zdjęcia, bo jak widzi jak zbliżam się z aparatem to daje nogę
Uśmiechnięta Misia

A tu Misia łypie jednym okiem

boguslawa_ma... 21:04, 22 paź 2013

Chyba nie bardzo jest zadowolona że robisz jej zdjęcie
Mala_Mi 21:37, 23 paź 2013

Bożenko.. mi taki kurs też by sie przydał.. bo ja umiem tylko przycinać przycisk migawki Ale na razie czasu brak nawet na przeczytani instrukcji obsługi
an_tre 21:40, 23 paź 2013

EPODLAS napisał(a)

Jeszcze jedno mgielne zdjęcie, to łan wyki, a dalej lekko widoczna ściana lasu.

miodzio
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
jotka 21:45, 23 paź 2013

Bożenko, i przed kursem robiłaś piękne zdjęcia Widać masz do tego dar. Trochę teorii łyknietej od fachowców zawsze się przyda Mgielne cudne
EPODLAS 22:25, 23 paź 2013

Dziewczyny, dzisiaj było tak pięknie, wiec wzięłam pieska i poszłam do lasu. Słońce było już nisko, ale jeszcze jeszcze świeciło, a te kolory!!!!!, I uderzył mnie też zapach jesieni, który tak lubię. Jednym słowem pomyślałam "chwilo trwaj" Mam nadzieję że tak pięknie albo przynajmniej podobnie będzie w sobotę i niedzielę. Jednym słowem mamy piękną jesień w tym roku. Niech jeszcze tak będzie, przynajmniej do końca października.
Bogdzia 22:25, 23 paź 2013

Znów cudne zdjecia a co bedzie po kursie????Misia raz usmiechnięta a drugi raz podejrzliwa , co Ty pani kombinujesz???Miłego weekendu na działce .
Gabriela 22:32, 23 paź 2013

Kurs robienia zdjęć, o tak, myślę o tym o dawna, jakąś książkę nawet sobie kupiłam, tylko ciągle czasu brak. Twoje zdjęcia też mnie zachwyciły, te wrześniowe zwłaszcza.