Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

EPODLAS 21:44, 02 gru 2013

Kochani, tyle miałam ostatnio zajęć, jedno goni drugie, ale w końcu jakoś się zebrałam i usiadłam przed laptopem no i oczywiście weszłam na moje ulubione forum. Postanowione, że w niedzielę jedziemy na działkę, bo M pracuje w sobotę. Jeszcze do tej pory nie okryłam moich wrażliwych roślin, ale myślę że nic złego się jeszcze nie stało. Ale chłody ponoć nadchodzą. I tak mieliśmy długą i ciepłą jesień. Zdjęć z ogrodu nie mam, ale dzisiaj było słoneczko i poszłam do pobliskiego lasku i było tak ładnie choć już czuło się zimno. Dzisiaj poczułam teskonotę za moim ogrodem, ale muszę się z tym pogodzić ,że nie mam go blisko, dobrze że w ogóle mam.
Niedługo ma spaść śnieg i dobrze by było, bo święta bez śniegu są jakoś mniej urokliwe.
A to być może ostatnie jesienne widoki w tym roku.

Maria667 22:05, 02 gru 2013

Bożenko!
Podtrzymuję to, co już tutaj napisałam. Słusznie należała Ci się nagroda w konkursie fotograficznym. Zdjęcia naprawdę robisz świetne
Katkak 22:11, 02 gru 2013

Bożenko zdjęcia niesamowite, szacun Kobietko
jotka 22:16, 02 gru 2013

Bożenko, dzisiejszymi swoimi zdjęciami trafiłaś w "moje zapotrzebowanie" Liściowy dywan podświetlony promieniami słońca cudny Jesteś mistrzem fotografii jesiennej A roślinki do niedzieli wytrzymają bez kołderki
EPODLAS 22:56, 02 gru 2013

Dziewczyny, moje zapotrzebowanie na dzisiaj też było takie aby iść się nacieszyć jeszcze tym pięknym jesiennym choć już trochę chłodniejszym dniem. I piesek się cieszył, bo pani wzięła go na dłuższy spacer.
Słońce przeświecało przez drzewa, jednym słowem było super. Oby w niedzielę było ładnie i chociaż nie padało, bo ostatnio było nieciekawie. Wszystkim nocnym markom mówię..... Dobranoc.
boguslawa_ma... 06:56, 03 gru 2013

Piękny jesienny dywanPozdrawiam Bożenko
Celina 10:24, 03 gru 2013

bardzo udana fotka! Brawo Bożenko!
Milka 11:00, 03 gru 2013

Piękne chwile uwieczniłaś a na dodatek ta ławka tak ożywczo działa niedługo wszystkie konkursy będziesz wygrywać
EPODLAS 13:54, 03 gru 2013

Dziewczyny, a dzisiaj poszłam na kijki, a tu w lesie taka piękna szadź na roślinach, wyglądało to bajkowo, tylko nie miałam aparatu. Widziałyśmy dzięcioła, zawzięcie pukał, tylko dosyć wysoko był, ale był dobrze widoczny. Przez te wyprawy do lasu kijami można też fajnie naturę zaobserwować.
Bogdzia 22:50, 03 gru 2013

irena_milek napisał(a)
Piękne chwile uwieczniłaś a na dodatek ta ławka tak ożywczo działa niedługo wszystkie konkursy będziesz wygrywać

Nic dodac , nic ując.Sama prawda.