Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

Welka 17:35, 08 gru 2013

Żółty zdecydowanie bardziej cieszy niż tamten widok za oknem, u mnie był niestety podobny.
Pozdrawiam
an_tre 17:39, 08 gru 2013

Bożenko pokazujesz piękne energetyzujące słoneczka, zrobiło się od razu weselej
przesyłkę otrzymałam w czwartek
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Maria667 18:37, 08 gru 2013

Pozdrowienia zostawiam
AgnieszkaBK 21:31, 08 gru 2013

Czy udał się wyjazd na działkę? Ja byłam dzisiaj, bo wczoraj nie dało się dojechać. Szkód na szczęście nie ma, tylko zaspy ponawiewało. Dobrze, że w środę przykryłam róże. Pozdrawiam
ewsyg 19:15, 09 gru 2013

Bożenko, zaglądam i pozdrawiam cieplutko
Gabriela 19:24, 09 gru 2013

Szukam dzisiaj lata, cieszę się że i tutaj troszkę go znalazłam.
eda 13:56, 11 gru 2013

Bożenko aż jasno w oczach mi się zrobiło dzięki bo trochę zarosły od tej ciemności ha ha Ja czatuje na ciemiernika Bo ma pąki cieszę się jak dziecko Zawsze kwitł wczesną wiosną co prawda też w śniegu i później jeszcze raz jak już dobrze ciepło a że teraz to niewiedziałam zawsze był przykryty ha ha Pozdrawiam
EPODLAS 20:09, 11 gru 2013

Dzięki wszystkim, którzy mnie ostatnio odwiedzili w moim wątku. Na działce byłam w niedzielę. Do południa było słonecznie i do tego lekki mrozek. Jednym słowem super. Po południu już się zachmurzyło, ale nie padało. Wszystko co zaplanowaliśmy zrobiliśmy. Rośliny wrażliwe zostały w końcu ocieplone. Nie zmarzły, bo sprawdzałam. Iglaki kolumnowe obwiązaliśmy, żeby nie straciły ładnego kształtu pod ciężarem śniegu. Mąż zabezpieczył wodę, w domku posprzątaliśmy, jednym słowem wszystko zostało zrobione.
Skarpa cała była pod śniegiem, wystawały tylko czerwone liście bergenii.

Trzmielina też przebarwiona ładnie wyglądała pod białym puchem.

Turzyca "Ptasie łapki", dzisiaj już tego śniegu nie ma, a na dodatek zapowiadają dodatnie temperatury.

Iglaki na zimowo.

Plątanina nitek miskanta chińskiego.
ac
Jeżeli tylko pogoda pozwoli pojedziemy po świętach, ale po to żeby zobaczyć czy wszystko jest w porządku no i może jeszcze na długi spacer będzie czas iść

EPODLAS 20:13, 11 gru 2013

Znalazłam czas na mały wypad do lasu. Śniegu nie było dużo, pogoda pochmurna ale jakoś dwie fotki pstryknęłam.
Grudniowy las.

Kilka takich pryzm ściętego drzewa widziałam. Myślę że jest legalne, las jest prywatny.

AgnieszkaBK 20:33, 11 gru 2013

Fajnie, że udał Ci się wyjazd. Zima na zdjęciach bardzo ładna ... może będzie w tym roku ładodna Pozdrawiam