Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

bociek 19:57, 14 gru 2013

Bozenko, macham serdecznie i melduje sie spowrotem
EPODLAS 23:37, 14 gru 2013

Cieszę się że Bociek wrócił. Poznałam go osobiście, to naprawdę sympatyczna osoba. Dziewczyny święta tuż, tuż, a tak niedawno było lato. Czas leci jak szalony. Śniegu pewnie na święta nie będzie - trudno, fajni, oby tylko nasze serca były radosne i świąteczne. Dzisiaj byłam z grupą kursantów fotograficznych nad Wisłą. i uczyliśmy się robić zdjęcia w taki mglisty dzień. Wróciłam upaciana w błocie. Cóż nauka wymaga poświęceń. Według pana wykładowcy to idealna pogoda żeby robić nastrojowe zdjęcia. Fotki pokażę później. Wszystkim życzę jednak trochę słoneczka na ten weekend a przede wszystkim dobrego nastroju mimo nawału prac przed świętami.
boguslawa_ma... 08:53, 15 gru 2013

Bożenko no to czekamy na fotkiMiłej niedzieli
kitek81 09:09, 15 gru 2013

witaj Kochana ciekawa jestem tych mglistych zdjęć na pewno wyszły idealnie! pozdrawiam serdecznie i też życzę miłej niedzieli
bociek 17:30, 15 gru 2013

O kurczaki, robisz kurs????!!!! Ale super!!! A co tam bloto, grunt to fajnie spedzony czas i zadowolenie.
A co do Swiat, za szybko, zdecydowanie za szybko, nie jestem w ogole gotowa. W zadnym aspekcie. A najbardziej nie jestem gotowa mentalnie. Co innego gdyby byl snieg .

Sciskam mocno
Bogdzia 20:16, 15 gru 2013

Bożenko czekam na te nastrojowe zdjecia bo przecież Ty robisz je pięknie a jak jeszcze z instruktorem to padniemy na kolana. Mnie kolana bola ale pewnie usiade z wrazenia.
ewsyg 17:13, 17 gru 2013

U Ciebie Bożenko śnieżnie, biało a u nas nie ma śnieżku - święta bez śnieżku, jakoś dziwnie. Od Łucji obserwuję pogodę i chyba wcześnie wyruszymy wiosną do ogrodów. Pozdrawiam Cieplutko
EPODLAS 22:53, 17 gru 2013

Ewo, po śniegu śladu już nie ma, ale miejmy nadzieję że będziemy mieli jeszcze w tej zimy malowniczą, śnieżną zimę. Na święta to raczej trzeba się przygotować że śniegu nie będzie.
Dziewczyny mnie dopadła grypa, dzisiaj byłam u lekarza ale już jest trochę lepiej. Mam nadzieję że się wykuruję, bo kto to wszystko przygotuję?

A dzisiaj wspominki letnie. Mnie najbardziej w tym roku zaskoczyły te białe lilie. Właściwie to już o nich zapomniałam, bo wsadziłam dwa lata temu, i wyszły jakieś marne badylki, a tu proszę, nie dosyć że wyrosły wielkie to jeszcze pięknie kwitły. Pysznogłówki w tym roku też wybujały - a to jes na to dowód.
Liliw mają tylko jedną wadę, nie pachną. Mam nadzieję, że tego lata też mnie zadziwią swoimi pięknymi kwiatami.

Motylki, motylki, kocham te delikatne kolorowe stworzonka.

A teraz zupełnie z innej beczki.. Dziewczyny jestem pełna pokory do swoich dokonań fotograficzny i żeby robić naprawdę udane fotki muszę jeszcze sporo się nauczyć. Zostały jeszcze jedne zajęcia na tym kursie na które czekam. Będzie to obróbka komputerowa zdjęć. Zajęcia mamy dopiero 25 stycznia. Na razie radzę sobie sama, ale mam nadzieję się podszkolić w tej niełatwej dla mnie dziedzinie.
Bo taka jest prawda, że dzisiaj zdjęć bez obróbki nie ma. Zdjęcie z aparatu to jest półprodukt, resztę musimy sami zrobić, a to dla mnie wcale nie jest łatwe.
A to fotki robione w naprawdę pochmurny mglisty dzień nad Wisłą.

A tu już zdjęcia nie nad Wisłę. Ta dziewczyna była za naszą modelkę.

Bogdzia 22:59, 17 gru 2013

Fajne zdjęcia . Takie lilie muszę w tym roku kupic bo miałam i zginęły a one sie dobrze mnożą. Masz fajnie ze jestes na kursie bo obróbki samemu nie jest łatwo się nauczyc. Też bym chętnie na taki kurs poszła ale z tej wsi to nigdzie sie chyba nie wybiorę i to jest wada wsi.
jotka 14:29, 18 gru 2013

Bożenko, przede wszystkim zdrowiej

Zdjęcia w mglisty dzień nad Wisłą cudne, nastrojowe.. Wspaniale, że zapisałaś się na ten kurs - efekty widać choć i przed kursem robiłaś śliczne zdjęcia. Mam ochotę i ja się podszkolić po nowym roku, ale to będzie zależało od zdrowia ....

pozdrawiam