Irenko, zdarzają się podobni ludzie, to i psom się to przytrafi. Rzeczywiście jak bliźniaki. Nawet ten sam ogon i te krótkie łapki, nic dziwnego że nie bardzo ruchliwi. Ten drugi piesek wygląda bardzo dostojnie.Lubią się?
Bardzo ona na tym zdjęciu ma 8 miesięcy, Pucek ją od małego wszystkiego uczył, a teraz ona jest przewodnikiem sfory; moje psy zgodne, nawet suki nie wojują mimo , że cieczka i wtedy maja inne humory w pańcię się wdały
Aniu, teraz mogę powiedzieć z całą pewnością, że nie znam się na owadach, rozpoznaje tylko komary, muchy no może jeszcze biedronki. A tak naprawdę ucieszyłam się że to nie chrząszcze majowe, a opuchlaki i tak są w ogrodzie. Najwięcej jest ich w kompoście. Muszę bardzo uważać jak biorę kompost i podsypuje pod rośliny/
Kolor żółty tak częsty na wiosnę. Jest taki słoneczny i radosny. Mam trochę takich żółtego koloru, który pojawia się z wiosną.
Tulipan Double Beauty Apeldoorn
Skalnica
Tulipan nn
Tulipan Tarda Dasystemon ma kolory papieskie
Haniu, moje Tulipany Tarda rosną pod samym klonem i jeszcze w innym korzystniejszym miejscu. Lubię wszystkie wczesne tulipany, bo to takie pierwsze kolory w naszych ogrodach. Gabrysiu, Samagliczka albo Skalnica rośnie u mnie też nie na samym słońcu, ale jakoś daje radę. Co roku większa kępa.