Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród 2

Anna i Ogród 2

Judith 18:33, 25 lut 2024

Makao napisał(a)

Nie myślałam że pusta rabata może kogoś ciekawić

No weź! Tyle rozkminek było nad jej kształtem, a Ty wątpisz w zainteresowanie efektami???
Makao 18:33, 25 lut 2024

antracyt napisał(a)
Ja to nawet się do typowych wiosennych porządków na poszczególnych rabatach nie zabrałam. Wycinam tematycznie i chaotycznie to tu to tam

No to ja tak nie umiem. Zawsze idę po kolei
Makao 18:35, 25 lut 2024

mrokasia napisał(a)

Ale jak to??? Dopiero co pisałaś, że nic nie zrobione bo ciągle pada a tu już po???
Mąż i syn nie są tu wytłumaczeniem, w każdym razie nie przekonuje mnie to .

Dziś od rana słońce świeciło co jest ostatnio rzadkością więc to była ta jedna szansa. Musiałam ją wykorzystać a rodzina bardzo mi w tym pomogła

Bosz, jak bardzo cieszę się że to się udało. Choć tą sprawę mam już z głowy
Anda 19:31, 25 lut 2024

Fajnie, że Wam tak szybko poszło

Mąż chce mieć pewność, że rabata już kształtu i wielkości nie zmieni i dlatego krawężniki chce kłaść?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
LIDKA 19:34, 25 lut 2024

Omg. Jesteście niesamowici.
Dobra robota zespołowa.

Ja działam w zasadzie tylko w niedziele i sama. Syn co w domu mieszka nie zainteresowany ogrodem choć czasem ponosi mi ciężary np worki kory. Mąż w pracy poza pl. Zanim przyjedzie to chyba skończę.
Choć jak jest to często robimy razem.
Dzis ciełam, pieliłam i sprzątałam na bukowej. Zostały mi jeszcze 2 rabaty.
Makao 19:49, 25 lut 2024

Anda napisał(a)
Fajnie, że Wam tak szybko poszło

Mąż chce mieć pewność, że rabata już kształtu i wielkości nie zmieni i dlatego krawężniki chce kłaść?

Bardzo możliwe
Napia 19:52, 25 lut 2024

Ja dopiero na początku, a Ty meldujesz ogarnięcie rabat!!!! Hej, no jak to ???
A na serio szczere gratulacje!!! Zdjęcia pokazują, jak wiele zrobiliście! Teraz czas na ogrodowe przyjemności
Makao 19:52, 25 lut 2024

LIDKA napisał(a)
Omg. Jesteście niesamowici.
Dobra robota zespołowa.

Ja działam w zasadzie tylko w niedziele i sama. Syn co w domu mieszka nie zainteresowany ogrodem choć czasem ponosi mi ciężary np worki kory. Mąż w pracy poza pl. Zanim przyjedzie to chyba skończę.
Choć jak jest to często robimy razem.
Dzis ciełam, pieliłam i sprzątałam na bukowej. Zostały mi jeszcze 2 rabaty.

Ja chyba też popielę bo zielsko miejscami dobrze przezimowało. Jest mokro to łatwo się wyrywa. Trochę dziś powyrywałam i miałam więcej nie czyścić ale może jednak jeszcze to zrobię.
Makao 19:54, 25 lut 2024

Napia napisał(a)
Ja dopiero na początku, a Ty meldujesz ogarnięcie rabat!!!! Hej, no jak to ???
A na serio szczere gratulacje!!! Zdjęcia pokazują, jak wiele zrobiliście! Teraz czas na ogrodowe przyjemności

Tak, teraz czas na przyjemności. Będę obornik rozkładać jak tylko przywieziemy go od mamy
Wafel 19:59, 25 lut 2024

Też czekam na tą nową rabatę, cierpliwie
I ja wykorzystałam okno pogodowe, żeby ogarnąć swój ogródek, wczoraj szalałam po południu na osiedlowej, przycięłam 30 tawuł i trzy derenie, sanitarne drobne cięcie berberysów i trzmielin. W miarę te roślinki się przyjęły,trudny miały czas z tymi upałami zeszłorocznymi. Jak się coś zazieleni to pokażę u siebie.