Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Monia81 17:57, 02 paź 2023

Tarciu czy Ty tą swoją hortensję Hayes Starburst kupiłaś internetowo czy stacjonarnie?
Oglądam fotki i ci te rabaty w ekspresowym tempie nabierają masy robi się piękny busz
TAR 19:14, 02 paź 2023

Internetowo na all. Stabursty okazaly sie tym co zamowilam ale Le Vasterival Grat Star niestety nie. Takie ryzyko. Moze nastepna wiosna bede miec wiecej szczescia. Tych Hayes bym chetnie dokupila jeszcze ale ciezko je dorwac.
Helen 21:11, 02 paź 2023

Tarcia, chciałam Ci jeszcze wysłać zawilce Whirlwind a tu piszesz, że sezon zamknięty
Może jeszcze na chwilkę go otworzysz?
Magleska 21:39, 02 paź 2023

Ania

O Jeżu -czemu tak daleko mieszkasz zaraz bym się w podróż wybrała ,gdyby było bliżej

fotka z białasami -boska -pozostałe też ,ale ta ma szeroki kadr ,a takie lubię najbardziej
TAR 22:37, 02 paź 2023

Helen napisał(a)
Tarcia, chciałam Ci jeszcze wysłać zawilce Whirlwind a tu piszesz, że sezon zamknięty
Może jeszcze na chwilkę go otworzysz?

no nie na takie rarytasy to odpuszcze zamkniecie, zawsze znajdzie sie chwilka by je posadzic.
TAR 22:42, 02 paź 2023

Magleska napisał(a)
Ania

O Jeżu -czemu tak daleko mieszkasz zaraz bym się w podróż wybrała ,gdyby było bliżej

fotka z białasami -boska -pozostałe też ,ale ta ma szeroki kadr ,a takie lubię najbardziej

no nie wiem, nie wiem. zamiast pracy w ogrodach bysmy co rusz na kawkach przesiadywaly jak nie u mnie to u ciebie

i dla Ciebie specjalne bialaski:

Widzisz te trawki za nimi w tle? To od Ciebie
Magara 23:44, 02 paź 2023

TAR napisał(a)
Magarku puszczan po plocie. Tylko dobrze by powojnik byl czepny. Mam plot systemowy metalowy lub siatke. Wiosna przycinam powojniki wiec w razie wymiany dechy nie byloby problemu.

TARcia, a które powojniki są takie, że się je na wiosnę przycina na krótko???
TAR 08:50, 03 paź 2023

Uuu trudne pytanie, musialabys wybrac te ktore Tobie sie najbardziej podobaja i zerknac w opisy, bo to różnie. Ja swoje terniflory po pierwszym roku przytne co najmniej o polowe a potem zobacze. Sa takie, ktorych sie wcale nie tnie a sa takie, ktore co wiosne sie przycina. Mnie ostatnio "kręcą" te drobnokwiatowe, górskie z serii "Montana" i bylinowe plus mam swoja ulubiona liste posadzonych. Niestety za pozno je sadzilam i nie wszystkie kwitly ale zobaczymy w nastepnym roku, moze bede musiala im miejscowki pozmieniac. Za to na terniflorze zawsze mozna polegac, ze zakwitnie, taki pancerny pewniak. Tak samo jak Utopia, Arabella czy Princess Diana
An_na 08:53, 03 paź 2023

zostawiam ochy i achy i lecę dalej
April 10:12, 04 paź 2023

Bajeczne fotki Wszystko ostre i ta głębia No cud, miód i orzeszki