Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 10:28, 17 lip 2024

blada i sucha, popierdólka znaczy u mnie pewnie znowu poleje w sobote jak bede chciala wyskoczyc w koncu nad jezioro
April 16:20, 17 lip 2024

No chyba wreszcie mocniej dmuchnęłaś w te chmury deszczowe bo i u mnie popadało.
Eternal cudny. Jest na czym oko zawiesić... Ups, niezamierzone powiedzonko. Ty lepiej już oczka nigdzie nie wieszaj.
Ale wracając do Eternala, to chyba jutro swojego wreszcie posadzę. Mam nadzieję że jest dobrze ukorzeniony i poradzi sobie w gruncie. Rozmarzyłam się patrząc na twoje cudo.

PS. Mercedes chyba umarł. Nie daje znaku życia. Ciągle będę o niego walczyć ale czarno to widzę.
Ewa777 16:38, 17 lip 2024

Mi ten judaszowiec Etrnal bardzo się podoba
Piękne widoczki po deszczu, ale rzeczywiście już dosyć tej wody z nieba.
TAR 20:42, 17 lip 2024

April napisał(a)
No chyba wreszcie mocniej dmuchnęłaś w te chmury deszczowe bo i u mnie popadało.
Eternal cudny. Jest na czym oko zawiesić... Ups, niezamierzone powiedzonko. Ty lepiej już oczka nigdzie nie wieszaj.
Ale wracając do Eternala, to chyba jutro swojego wreszcie posadzę. Mam nadzieję że jest dobrze ukorzeniony i poradzi sobie w gruncie. Rozmarzyłam się patrząc na twoje cudo.

PS. Mercedes chyba umarł. Nie daje znaku życia. Ciągle będę o niego walczyć ale czarno to widzę.

Kurde a taki piekny byl. Nie ukrywam, ze szukalam podobnego pokrojem. Moj to malusia popierdolka. Oby Eternal lepiej wystartowal. U mnie klon North Wind chyba odpadl. Ale jest w szpitaliku i zobaczymy. Walcze.
Oczka pilnuje, bo jeszcze troche pobolewa

Ewa777 napisał(a)
Mi ten judaszowiec Etrnal bardzo się podoba
Piękne widoczki po deszczu, ale rzeczywiście już dosyć tej wody z nieba.

Bo jest wyjatkowy. Ale az strach polecac, bo tyle juz ich padlo dziewczynom. Ja swojego juz wiekszego dostalam ale jakbym kupowala to malego. Mniej boli po kieszeni jak padnie. A one dosc szybko rosna.
Ewa777 21:32, 17 lip 2024

Myślisz, że stacjonarnie gdzieś bywaja, czy tylko przez internet?
TAR 22:25, 17 lip 2024

U nas widzialam tylko duze i drogie egzemplarze. Mozesz poszukac na targach wrzesniowych moga byc taniej lub mniejsze tez za mniej
Magara 23:40, 17 lip 2024

TARcia, gdzieś mi się coś przewinęło, chyba u Joli, że czegoś szukasz konkretnego. Buka???
Zajrzyj na stronę CO Nifra w Górze albo najlepiej tam zadzwoń. Byłam tam ostatnio z polecenia Joli-Joku, mają dużo różności, może akurat???
TAR 09:25, 18 lip 2024

Daga, bylam, nie ma ale znalazlam cos innego i mozliwe ze podjade sobie jak znajde chwile czasu a droga nie bedzie zwalona. Wiesz turysci ciagna nad morze a obwodowa cala w remontach. Jechac 3 godziny to wole do Franka pojechac, tam tez maja duzy wybor roznosci. Bo w weekendy mniej wiecej tyle schodzi zeby wyjechac od bramek do konca obwodnicy. Wszystko stoi
mrokasia 08:50, 19 lip 2024

Przyszłam oblukać te meksykańskie hosty i kurka nie ma .
TAR 09:43, 19 lip 2024

no nie ma, bo musza przyjsc