No chyba wreszcie mocniej dmuchnęłaś w te chmury deszczowe bo i u mnie popadało.
Eternal cudny. Jest na czym oko zawiesić... Ups, niezamierzone powiedzonko. Ty lepiej już oczka nigdzie nie wieszaj.
Ale wracając do Eternala, to chyba jutro swojego wreszcie posadzę. Mam nadzieję że jest dobrze ukorzeniony i poradzi sobie w gruncie. Rozmarzyłam się patrząc na twoje cudo.
PS. Mercedes chyba umarł. Nie daje znaku życia. Ciągle będę o niego walczyć ale czarno to widzę.
Kurde a taki piekny byl. Nie ukrywam, ze szukalam podobnego pokrojem. Moj to malusia popierdolka. Oby Eternal lepiej wystartowal. U mnie klon North Wind chyba odpadl. Ale jest w szpitaliku i zobaczymy. Walcze.
Oczka pilnuje, bo jeszcze troche pobolewa
Bo jest wyjatkowy. Ale az strach polecac, bo tyle juz ich padlo dziewczynom. Ja swojego juz wiekszego dostalam ale jakbym kupowala to malego. Mniej boli po kieszeni jak padnie. A one dosc szybko rosna.
TARcia, gdzieś mi się coś przewinęło, chyba u Joli, że czegoś szukasz konkretnego. Buka???
Zajrzyj na stronę CO Nifra w Górze albo najlepiej tam zadzwoń. Byłam tam ostatnio z polecenia Joli-Joku, mają dużo różności, może akurat???
Daga, bylam, nie ma ale znalazlam cos innego i mozliwe ze podjade sobie jak znajde chwile czasu a droga nie bedzie zwalona. Wiesz turysci ciagna nad morze a obwodowa cala w remontach. Jechac 3 godziny to wole do Franka pojechac, tam tez maja duzy wybor roznosci. Bo w weekendy mniej wiecej tyle schodzi zeby wyjechac od bramek do konca obwodnicy. Wszystko stoi