Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 17:44, 28 wrz 2024

Agatorek napisał(a)
Niesamowity jest Twój ogród ❤️.

Widać po roślinach, że deszczu było sporo w tym sezonie

Agus dziekuje. Staram sie jak moge. I placze, ze jesien, bo ja mam teraz powera i jeszcze zamierzam dzialac. Choc do sadzenia niewiele zostalo. Jak jutro sie ogarne to moze jeszcze domowie 10 choin i kilka cisow. Chcialabym z 1 repandensa.
TAR 17:45, 28 wrz 2024

Roocika napisał(a)
Cudnie u Ciebie w ogrodzie, a zdjęcia i zbliżenia w Twoim wyda iu bardzo lubię.

Bardzo mnie to cieszy
Wafel 18:48, 28 wrz 2024

Tarcia mój mały kawałek zieleni ma jakieś 60 m2, śmiech na sali... Dlatego przerzucam swoją pasję na rabaty osiedlowe
TAR 19:22, 28 wrz 2024

aaa to rozumiem te chec wiekszych
Monia81 19:52, 28 wrz 2024

Ania czytam, że powera dostałaś, to bardzo dobrze u mnie ambrowce też jeszcze zielone, strzępek też mam nadzieję, że jeszcze trochę tej pogody będzie, bo też jakoś się ostatnio ogarnęłam no i wszystko co miałam posadzić posadziłam, zostały cebulowe
TAR 19:58, 28 wrz 2024

Moniu ja ciagle jestem w niedosycie ogrodowym. U nas dzis wieje, leje i jest nieprzyjemnie. Ale wczoraj posadzilam 3 pecherznice Chameleon, kruszyne swoja i kruszyne Aprilowa zadolowalam na zime, 4 jezowki, kilka zurawek. Mam nadzieje, ze jutro pogoda bedzie lepsza, bo chce zadolowac hosty, paprocie i pare bylin, nie chce jeszcze dawac na rabate, bo nie dokoncze jej teraz a do wiosny przemysle nasadzenia. Te cisy, jodły balsamiczne i choiny mnie kusza by zamowic, zawsze to juz by rosły. A to sie szybko sadzi. Nie potrzebuja szczegolnych warunkow wiec tylko dolek i zasypac. To jak w fabryce leci
Monia81 20:11, 28 wrz 2024

No u mnie zawartości doniczek też szły taśmowo w ziemię miejsca do wsadzenia miałam już w głowie obmyślone, ale w końcu mogłam to posadzić, bo pogoda nie sprzyjała jak miałam możliwość podziałać, wiadomo teraz jeszcze dzień się krótszy zrobił, ale w tym tygodniu ogarnęłam dość sporo byle do przodu
TAR 22:27, 28 wrz 2024

Mam 3 strzepki, jeden juz nabral kolorow a dwa sa zielone. Ale ten kolorowy rosl w suchym i dopiero niedawno mu zmienilam miejscowke na lepsza. A przebarwiaja sie cudownie. Moze bedzie spektakl pod warunkiem ze ten wicher sobie juz pojdzie. Nie lubie w takich warunkach pracowac. Moze byc chlodniej ale bez wiatru.
Jutro ponoc podobna pogoda, trzeba bedzie czapke ubrac i dlugie spodnie
ElzbietaFranka 20:42, 02 paź 2024

Tarcia a ja o palczatkach siedzę, śledzę palczatki jedne przychodzą w paczkach drugie zamawiam.
Bardzo je lubię i ma ich sporo nie cykam ich bo rosną w kupie i teraz będę dopiero je przesadzać z dużą bryłą.

Przyszły "Purple Konza" "przyjdą" "Red October" - nowość i "Blackhawks".

ElzbietaFranka 20:48, 02 paź 2024

TAR napisał(a)
Petarda, ze tak powiem, nigdy nie zawodzi. Early Snow w calej okazalosci.

Dzisiaj przyszła do mnie paczka z tymi pięknościami. Kwitną jeszcze tak się cieszę, że dobry zakup zrobiłam.

Tarciu który rok u ciebie czy mocno przycinasz bo różnie piszą.