Przepiękne zimowe zdjęcia, mróz i śnieg dokucza, to przynajmniej widoki ładne
Ptaszków masz sporo, u nas podobnie, nie wiem dlaczego, ale bardzo lubię kowaliki i zawsze ich wypatruję
Dzieki, zima jest w tym roku taka dosc solidna. Az boje sie rachunku za ogrzewanie
Ewa, chyba kazdy dron moze zrobic i film i zdjecie. Ja osobiscie wole filmy, programem wyciagam zdjecie z klatki filmu, to ktore mi najbardziej pasuje. Wtedy jest jako taka jakosc. Bo robiac zdjecie z pulpitu czasem nie widac czy pyklo co chcialas
Noo tym bardziej, ze trafilam na mojego rarytasika, ktorego szukalam w ub. sezonie. Kto wie co wypadnie po zimie.
Na pewno trafiony jest jeden swierk, boje sie tez o te male sosny co sadzilam jesienia i choiny wzdluz plotu. Pojedyncze badylki a na nich gora sniegu.
O klonach palmowych, magnoliach i judaszowcach nawet nie mysle
Może wiosenne przymrozki bardziej groźne, dla roślin? Dobrze, że jest śnieg i osłania korzenie. Trochę się martwię o donice, trzy lata zabezpieczyłam w tym roku mi się nie chciało nie spodziewałam się takich mrozów. Po powrocie z urlopu trochę otuliłam, ale pewnie niewystarczająco. Co ma być to będzie no cóż poradzić.