Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 09:20, 11 cze 2026

mrokasia napisał(a)
Do bani. Nie wzięłam wczoraj laptopa z biura a na telefonie to żadne oglądanie tych cudów. Muszę dzisiaj nadrobić koniecznie bo porcja zdjęć solidna.

A dzis pochmurno i opadowo. Slonca brak.
mirkaka 10:39, 11 cze 2026

Pięknie
Ile masz klonów, liczyłaś?
Widzę że masz kuklika tego z zielonkawymi kwiatkami, u mnie on bardzo łapał mączniaka, wyautowałam z ogrodu
Oczko będziesz dookoła obsadzać jakimiś roślinkami ?
TAR 12:19, 11 cze 2026

Mirka, bardzo duzo juz stracilam rachube. Ale bedzie kolo setki wszystkich gatunkow. Wiekszosc z nich to klony szczepione miniaturowe, wielkie nie urosna.
Kukliki nie lapia mi macznikow. Bede je teraz dzielic i koniecznie musze wyciac kwiatostany, bo psiaki zawsze w ogonach przywloka nasionka.
Oczko juz prawie obsadzone. Zostały niskie rosliny, kilka irysow i chce jutro wyskoczyc po kilka kuleczek iglakowych. To miejsce zostalo calkowicie zmienione. W zeszłym roku strasznie mnie denerwowal balagan bylinowy. Ostrogowiec zawlaszczyl praktycznie wszystko.
Kordina 19:33, 11 cze 2026

Jeden z piękniejszych ogrodów leśnych a jeszcze na dodatek umiesz to piękno pokazać w fotografiach
Margo2 22:32, 11 cze 2026

Znowu piękne ujęcia.
Masz powera.
Ja na razie nic nie robię w ogrodzie.
A jak róże?
U mnie w tym roku są wszystkie robaki świata na nich: mszyce, skoczki, niszczylistki, jakieś gąsienice i inne gady.
TAR 22:40, 11 cze 2026

Gosiu, wlasnie pisalam u Ewy, roze czadersko. Jestem w bardzo ciezkim szoku ile maja pąków kwiatowych. Tego sie nie spodziewalam, raczej ze beda zdychac a tu suprajs

Bozenko, duzo jest mega pieknych ogrodow na forum. Ale dziekuje za uznanie. Ogrod wkracza wlasnie w 4 rok a nadal nie jest skonczony. Porzadkuje to co posadzone niewlasciwie i nie rosnie lub drazni, pozbywam sie nadmiaru roslin. Oddaje, tak jak kiedys sama otrzymalam, niech ida dalej w dobre rece.
Ewa777 09:46, 12 cze 2026

Aniu, jak zaczną kwitnąć u Ciebie róże to podpisuj zdjęcia. Jestem ciekawa tych wszystkich Twoich nowości. Wiem, że to upierdliwe.
TAR 10:51, 12 cze 2026

Ile bede mogla, bo mam pourywane zawieszki i sama bede dopasowywac.
Te juz pokazane to Bienenweide Apricot i Rosa. Tez miniaturowe.
sylwia_slomc... 12:36, 12 cze 2026

Juzia podsumowała w punkt Bogactwo faktur, rozmiarów, odcieni i ta gara światła, coś pięknego
TAR 14:14, 14 cze 2026

Sylwia, dzieki. A tak neidawno rozpakowywalam kartony z roslinkami, bo byla gola ziemia