Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

Ana 22:18, 06 sie 2012

siaaska napisał(a)

Asia wow!!!!!!!!!!!!!! Przepiękny jest, te kolorki!!! Ja też taki chcę
siaaska 22:22, 06 sie 2012

Ana napisał(a)

Asia wow!!!!!!!!!!!!!! Przepiękny jest, te kolorki!!! Ja też taki chcę

Ana ruszaj w pola Może jeszcze gdzieś znajdziesz zboża bo chabry to już na pewno
To różowe to rdest pośredni Warto go mieć u siebie bo zdobi kwiatami bardzo długo... Nawet czasami w zimie... Tylko już zasuszonymi i można go wykorzystać do dekoracji... Bardzo podobny do lawendy tylko kolor i zapach nie ten...
Przetacznik 22:25, 06 sie 2012

Wianek na drzwi...

Ale ja widzę już teraz urocze, zachęcające zaaranżowanie wejścia do domu... i na prawdę wygląda to przemiło. A dalsze plany to zobaczymy na kolejnych zdjęciach mam nadzieję za jakiś czas
kubi2000 22:28, 06 sie 2012

siaaska napisał(a)
Pomalowana lazuritem złoty dąb. Fajny jest bo nie kryje słoi drewna a wydobywa je jeszcze bardziej i nie łuszczy się jak lakier. Jeśli poważnie jesteś zainteresowana to prześle na priv szczegóły

No pewnie że jestem zainteresowana. Chyba powinnam to zdjęcie pokazać moim teściom, może też będą zainteresowani
anula_wn 22:36, 06 sie 2012

Asiu, pięknie !!! a fotki robisz cudne
Ana 22:40, 06 sie 2012

Asia - chabry mam nawet przed domem, bo u mnie droga jeszcze nie zrobiona a obok niezamieszkana dzialka, ktora jest prawdziwą polna łaką Jutro ruszam z dzieciakami i bedziemy razem pleść
AniaK 00:40, 07 sie 2012

siaaska napisał(a)
Ponieważ sierpień to czas żniw u nas też pojawiły się zboża jako dekoracje....

Wianek na drzwi...

Zrobiłam go ze zboża, rdestu, chabrów, lawendy, zasuszonego bukszpanu, traw i chyba polnej szałwi...

Pięknie u Ciebie przed domem Asiu, a wianek śliczny. Popatrz mam tyle rdestu u siebie, a nie wpadłam że do wianka można dodać, ależ gapa ze mnie
Urszulla 07:47, 07 sie 2012

Witaj,coś nowego i pięknego u Ciebie. Wszystko wokół domu do siebie pasuje. U mnie rdestu kwitnącego nie widziałam-pięknie to wygląda. Takich pięknych wianków jeszcze nigdy nie robiłam-GRATULACJE dla Ciebie.
Tylko zbieram polne do wazonu
siaaska 13:23, 07 sie 2012

Przetacznik napisał(a)
Wianek na drzwi...

Ale ja widzę już teraz urocze, zachęcające zaaranżowanie wejścia do domu... i na prawdę wygląda to przemiło. A dalsze plany to zobaczymy na kolejnych zdjęciach mam nadzieję za jakiś czas

Weroniko... Cóż mogę powiedzieć... Po prostu dziękuję Dodajesz mi skrzydeł

siaaska 13:24, 07 sie 2012

kubi2000 napisał(a)

Pomalowana lazuritem złoty dąb. Fajny jest bo nie kryje słoi drewna a wydobywa je jeszcze bardziej i nie łuszczy się jak lakier. Jeśli poważnie jesteś zainteresowana to prześle na priv szczegóły

No pewnie że jestem zainteresowana. Chyba powinnam to zdjęcie pokazać moim teściom, może też będą zainteresowani

Ok w takim razie dzisiaj wieczorkiem czekaj na wiadomość ode mnie
Pozdrawiam