Ana ruszaj w pola Może jeszcze gdzieś znajdziesz zboża bo chabry to już na pewno
To różowe to rdest pośredni Warto go mieć u siebie bo zdobi kwiatami bardzo długo... Nawet czasami w zimie... Tylko już zasuszonymi i można go wykorzystać do dekoracji... Bardzo podobny do lawendy tylko kolor i zapach nie ten...
Ale ja widzę już teraz urocze, zachęcające zaaranżowanie wejścia do domu... i na prawdę wygląda to przemiło. A dalsze plany to zobaczymy na kolejnych zdjęciach mam nadzieję za jakiś czas
Pomalowana lazuritem złoty dąb. Fajny jest bo nie kryje słoi drewna a wydobywa je jeszcze bardziej i nie łuszczy się jak lakier. Jeśli poważnie jesteś zainteresowana to prześle na priv szczegóły
No pewnie że jestem zainteresowana. Chyba powinnam to zdjęcie pokazać moim teściom, może też będą zainteresowani
Asia - chabry mam nawet przed domem, bo u mnie droga jeszcze nie zrobiona a obok niezamieszkana dzialka, ktora jest prawdziwą polna łaką Jutro ruszam z dzieciakami i bedziemy razem pleść
Witaj,coś nowego i pięknego u Ciebie. Wszystko wokół domu do siebie pasuje. U mnie rdestu kwitnącego nie widziałam-pięknie to wygląda. Takich pięknych wianków jeszcze nigdy nie robiłam-GRATULACJE dla Ciebie.
Tylko zbieram polne do wazonu
Ale ja widzę już teraz urocze, zachęcające zaaranżowanie wejścia do domu... i na prawdę wygląda to przemiło. A dalsze plany to zobaczymy na kolejnych zdjęciach mam nadzieję za jakiś czas
Weroniko... Cóż mogę powiedzieć... Po prostu dziękuję Dodajesz mi skrzydeł
Pomalowana lazuritem złoty dąb. Fajny jest bo nie kryje słoi drewna a wydobywa je jeszcze bardziej i nie łuszczy się jak lakier. Jeśli poważnie jesteś zainteresowana to prześle na priv szczegóły
No pewnie że jestem zainteresowana. Chyba powinnam to zdjęcie pokazać moim teściom, może też będą zainteresowani
Ok w takim razie dzisiaj wieczorkiem czekaj na wiadomość ode mnie
Pozdrawiam