Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

kubi2000 13:25, 07 sie 2012

czekam
siaaska 13:25, 07 sie 2012

anula_wn napisał(a)
Asiu, pięknie !!! a fotki robisz cudne

Anula witaj u mnie Cieszę się że się podoba Dziękuję i zapraszam częściej
malgocha1960 13:27, 07 sie 2012

Asiu,zdolna bestia z ciebie,taki piekny wianek to ozdoba wejścia niepowtarzalna.
siaaska 13:28, 07 sie 2012

Ana napisał(a)
Asia - chabry mam nawet przed domem, bo u mnie droga jeszcze nie zrobiona a obok niezamieszkana dzialka, ktora jest prawdziwą polna łaką Jutro ruszam z dzieciakami i bedziemy razem pleść

Widzisz Ana wszystko da się zorganizować U nas też droga jeszcze nawet nie utwardzona... Taka polna i troszkę nam przysparza kłopotów w deszczowe jesienne i zimowe dni... ale wiosną i latem jest bajecznie
Czekam na efekty wianków Oj coś czuję że bajeczne będą Lecę do Ciebie
siaaska 13:30, 07 sie 2012

AniaK napisał(a)

Ponieważ sierpień to czas żniw u nas też pojawiły się zboża jako dekoracje....

Wianek na drzwi...

Zrobiłam go ze zboża, rdestu, chabrów, lawendy, zasuszonego bukszpanu, traw i chyba polnej szałwi...

Pięknie u Ciebie przed domem Asiu, a wianek śliczny. Popatrz mam tyle rdestu u siebie, a nie wpadłam że do wianka można dodać, ależ gapa ze mnie

Ania u Ciebie tyle lawendy że zrobiłabym sam lawendowy wianek... albo ze zbożem... Buuuu.... Koniecznie muszę mieć więcej lawendy... Chociaż rdest też fajnie wygląda
Dziękuję
siaaska 13:35, 07 sie 2012

Urszulla napisał(a)
Witaj,coś nowego i pięknego u Ciebie. Wszystko wokół domu do siebie pasuje. U mnie rdestu kwitnącego nie widziałam-pięknie to wygląda. Takich pięknych wianków jeszcze nigdy nie robiłam-GRATULACJE dla Ciebie.
Tylko zbieram polne do wazonu

Ula witaj Jak tam kupiłaś tą trzykrotkę? Pisałam poważnie że się podzielę
Dziękuję za miłe słowa To mój drugi w życiu wianek więc chyba nie jest to takie trudne... Spróbuj...
siaaska 13:36, 07 sie 2012

malgocha1960 napisał(a)
Asiu,zdolna bestia z ciebie,taki piekny wianek to ozdoba wejścia niepowtarzalna.

Małgosiu dziękuję Ja wiem czy taka zdolna... Najważniejsze są chęci i dużo cierpliwości... a przy dzieciach trzeba się jej nauczyć...
Ana 13:51, 07 sie 2012

siaaska napisał(a)

Asia - chabry mam nawet przed domem, bo u mnie droga jeszcze nie zrobiona a obok niezamieszkana dzialka, ktora jest prawdziwą polna łaką Jutro ruszam z dzieciakami i bedziemy razem pleść

Widzisz Ana wszystko da się zorganizować U nas też droga jeszcze nawet nie utwardzona... Taka polna i troszkę nam przysparza kłopotów w deszczowe jesienne i zimowe dni... ale wiosną i latem jest bajecznie
Czekam na efekty wianków Oj coś czuję że bajeczne będą Lecę do Ciebie

wyruszylismy stadnie, Ja z Luką na smyczy, koszem i nożyczkami w ręku, Antoś z koszykiem na kółkach, Matusia z torebka...po 10 m zlapał nas deszcz Mam parę chabrów, ale niezbyt okazałych i kłosy trawy Będzie lichy bukiet w niebieskościach na tarasie
siaaska 14:04, 07 sie 2012

Dobrze że chociaż kilka chabrów macie i trawy Piekny będzie bukiecik Taki letni deszczyk nie zaszkodzi Uwielbiałam jako dziecko biegać latem boso po trawie w trakcie deszczu... teraz pierwsza uciekam do domku jak poczuję pierwsze kropelki... ale chodzenie boso mi zostało
siaaska 15:22, 07 sie 2012

To nasze pierwsze zbiory ogórasków Mimo że późno posiane to i tak plony obfite... i jest ich coraz więcej....

Te z soboty już kiszą się w słoikach...

Dzisiaj już wyglądają tak... Uwielbiam takie niedokiszone... Mniam... Mniam...

Chyba otworzę pierwszy słoiczek...