Widzisz Ana wszystko da się zorganizować U nas też droga jeszcze nawet nie utwardzona... Taka polna i troszkę nam przysparza kłopotów w deszczowe jesienne i zimowe dni... ale wiosną i latem jest bajecznie
Czekam na efekty wianków Oj coś czuję że bajeczne będą Lecę do Ciebie
Ania u Ciebie tyle lawendy że zrobiłabym sam lawendowy wianek... albo ze zbożem... Buuuu.... Koniecznie muszę mieć więcej lawendy... Chociaż rdest też fajnie wygląda
Dziękuję
Witaj,coś nowego i pięknego u Ciebie. Wszystko wokół domu do siebie pasuje. U mnie rdestu kwitnącego nie widziałam-pięknie to wygląda. Takich pięknych wianków jeszcze nigdy nie robiłam-GRATULACJE dla Ciebie.
Tylko zbieram polne do wazonu
Ula witaj Jak tam kupiłaś tą trzykrotkę? Pisałam poważnie że się podzielę
Dziękuję za miłe słowa To mój drugi w życiu wianek więc chyba nie jest to takie trudne... Spróbuj...
Asia - chabry mam nawet przed domem, bo u mnie droga jeszcze nie zrobiona a obok niezamieszkana dzialka, ktora jest prawdziwą polna łaką Jutro ruszam z dzieciakami i bedziemy razem pleść
Widzisz Ana wszystko da się zorganizować U nas też droga jeszcze nawet nie utwardzona... Taka polna i troszkę nam przysparza kłopotów w deszczowe jesienne i zimowe dni... ale wiosną i latem jest bajecznie
Czekam na efekty wianków Oj coś czuję że bajeczne będą Lecę do Ciebie
wyruszylismy stadnie, Ja z Luką na smyczy, koszem i nożyczkami w ręku, Antoś z koszykiem na kółkach, Matusia z torebka...po 10 m zlapał nas deszcz Mam parę chabrów, ale niezbyt okazałych i kłosy trawy Będzie lichy bukiet w niebieskościach na tarasie
Dobrze że chociaż kilka chabrów macie i trawy Piekny będzie bukiecik Taki letni deszczyk nie zaszkodzi Uwielbiałam jako dziecko biegać latem boso po trawie w trakcie deszczu... teraz pierwsza uciekam do domku jak poczuję pierwsze kropelki... ale chodzenie boso mi zostało