Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

Urszulla 22:04, 29 lip 2012

Witaj Asiu. Przeczytałam że masz trzykrotkę wirgilijska. Chciałam zapytać gdzie kupiłaś. Mam takie miejsce bardzo wilgotne gdzie chciałabym ją posadzić aby zastąpić bujnie rosnącą trawę. Pozdr.
siaaska 22:44, 29 lip 2012

Ula nie kupowałam jej... dostałam od Teściowej. Szybko się rozrasta więc jeśli chcesz to możesz na jesień mnie odwiedzić i troszkę Ci wykopię Zapraszam
Sebek 22:01, 30 lip 2012

A ja jeszcze gratuluję 100

kwiatholandii 08:51, 31 lip 2012

Asiu, przybiegłam z rewizytą i muszę powiedzieć, że bardzo zadroszczę Ci tych pięknych widoków. Pięknie,naprawdę Ogród się rozrasta. Klon piękny
siaaska 13:34, 01 sie 2012

Sebek dziekuje za gratulacje
siaaska 13:36, 01 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)
Asiu, przybiegłam z rewizytą i muszę powiedzieć, że bardzo zadroszczę Ci tych pięknych widoków. Pięknie,naprawdę Ogród się rozrasta. Klon piękny

Widoczki sama też podziwiam, chociaż czasu narazie na to mało... ale kiedyś...
Ogród się rozrasta ale bardzo wolno ale nie ma co narzekać... Kiedyś będzie piękny
Milka 17:13, 01 sie 2012

Asiu, gratki
siaaska 22:01, 01 sie 2012

Irenko już mi gratulowałaś Dziękuję kolejny raz Pięknych kwiatów nigdy za wiele
Pozdrawiam
dajana 22:57, 02 sie 2012

Ja też przybiegłam z rewizytą do ciebie Jestem mile zaskoczona bo krajobraz masz cudny Kocham Beskidy !!! Domeczek natomiast masz jak ze snu ,maleńki zgrabniutki ,cacuszko Studni nie zasłaniaj niczym ,,idealnie się komponuje do twego domu ,,ławeczka i inne rzeczy są prześliczne Tworzą fajny klimat w całości..Przy twoim domku wciąż widzę malwy ,oczywiście we własnej wyobrażni Lubisz Malwy?Masz już sporo roślin w ogrodzie i wszystkie ładne .Dzieciaczki natomiast sama słodycz no i psinka psotnisia .Wspaniały przyjaciel rodziny ,Ja tez mam psinkę ,dziewczynkę Powodzenia w dalszej realizacji Będę cię odwiedzać
kubi2000 22:06, 03 sie 2012

siaaska napisał(a)

To nasze ostatnie zakupy
Klon jesionolistny Variegatum

Miały tam być posadzone trzy octowce i nawet były malutkie ale Sonia je połamała i chyba całe to szczęście bo naczytałam się o nich już wiele.... Biliśmy się z myślami.... Bardzo się nam podbają ale jednak wizja ciągłego wyrywania odrostów, zniechęciła nas... a Sonia jeszcze pomogła.... Wykopane głęboko z korzeniami poszły do spalenia.
Myślę że klony fajnie rozświetliły domek Kiedyś będą wystawały ponad tuje, które będą sięgały tylko wysokości siatki.

Jeny gdzie Ty tego klona dostałaś kupić!?!?!?!?! Ja go szukam po wszystkich w okolocach szkółkach.Ciągle mówią że ciężko o takiego....

Klony kupiliśmy w pobliskiej szkółce Fijak. Zostały jeszcze dwa wyższe ale z mniejszą koroną Przyjeżdżaj

Boziulko w Twoich okolicach to mnie jeszcze nie widzieli, hehehhe.
Ale klony piękne, normalnie zazdroszczę Ci ich jak diabli.
Ostatnio byłam w swojej szkółce i facet powiedział mi że to rzadki gatunek. Juz chciałam mu wykopac z jego własnego ogrodu, hehhehe.