Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

siaaska 21:24, 15 lip 2012

Jabeska napisał(a)
Witaj Piękne u Ciebie zmiany! Aż miło się patrzy na rozbrykane dzieciaki, bardzo byłoby szkoda, gdybyście się zdecydowali sprzedać dom... ufam, że nigdy do tego nie dojdzie, a sprawy finansowe się poukładają. Tak pracowici ludzie zawsze sobie poradzą. A własna szkółka - wspaniała! i ile będzie satysfakcji po latach, u mnie tak samo staram się rozmnażać co mi ręce wpadnie. Z różnym skutkiem, ale czasem się udaje Mam nadzieję na szybkie spotkanie w realu
Pozdrawiam gorąco Asia

Asiu witaj u mnie Zmiany zachodzą bardzo wolno ale najważniejsze że idziemy do przodu
Oj na dzieciaczki fajnie patrzy się z boku ale gorzej nad nimi zapanować jak rozbrykają się za bardzo... Czasami jest ciężko ale damy radę... Jeszcze kilka lat i podrosną...
Dziękuję za miłe słowa i wiarę w nasze siły Fajnie że w końcu pojawił się ktoś z bliższych mi okolic
Pozdrawiam
Jabeska 22:21, 15 lip 2012

Jedną z mobilizacji do ujawniania się na forum i założenia nowego wątku było właśnie to, że jesteś tu Ty i jeszcze kilka osób z naszych stron. Bardzo dobrze mieć bratnią duszę, gdzieś blisko a dziś tak trudno nawiązywać relacje.
siaaska 22:29, 15 lip 2012

Jabeska napisał(a)
Jedną z mobilizacji do ujawniania się na forum i założenia nowego wątku było właśnie to, że jesteś tu Ty i jeszcze kilka osób z naszych stron. Bardzo dobrze mieć bratnią duszę, gdzieś blisko a dziś tak trudno nawiązywać relacje.

W ciężkich czasach przyszło nam żyć... każdy albo goni za pieniędzmi albo zamknięty w domu siedzi... Myślę że Ogrodowsiko to zmienia bo znjadujemy bratnie dusze i rozmawiamy z nimi nie tylko na forum ale też się spotykamy i to mi się bardzo podoba
siaaska 22:30, 15 lip 2012

Podeślesz mi linka do innych z naszych okolic bo dotarłam jeszcze tylko do dwóch Poli i Urszuli
Jabeska 22:33, 15 lip 2012

Właśnie, takie czasy sama mam wielki żywopłot dookoła ogrodu... no ale ludzi lubię
Pola i Ula i na mapce jest kilka osób z okolic Goczałkowic, to w sumie też nie tak daleko.
siaaska 22:38, 15 lip 2012

Pewnie że nie tak daleko Może kiedyś uda się spotkać w więcej osób Zazdroszczę innym tych spotkań więc moża nam też się uda

Teraz już będę zmykać bo jutro mąż wstaje wcześnie do pracy
Miłej nocki
AgnieszkaBK 13:00, 17 lip 2012

Asiu, przychodzę do Ciebie z rewizytą, też przez jakiś czas nie było mnie na forum... w życiu tak jest, że nie zawsze możemy robić to co byśmy chcieli..... Obejrzałam Twoje śliczne zdjęcia..... zachwyciłam się uroczymi dzieciaczkami i bardzo ucieszyłam się z tego, że udało się Wam pozostać w Waszym domku
Asiu też trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko ułożyło..... na pewno dacie radę
kaisog1 13:01, 17 lip 2012

Asia oglądam, u Ciebie zachody i przypomina mi sie Kubusiowo No i jak nie teśknić za takimi widokami?
siaaska 16:32, 17 lip 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Asiu, przychodzę do Ciebie z rewizytą, też przez jakiś czas nie było mnie na forum... w życiu tak jest, że nie zawsze możemy robić to co byśmy chcieli..... Obejrzałam Twoje śliczne zdjęcia..... zachwyciłam się uroczymi dzieciaczkami i bardzo ucieszyłam się z tego, że udało się Wam pozostać w Waszym domku
Asiu też trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko ułożyło..... na pewno dacie radę

Aguś dziękuję za odwiedzinki Teraz większość czasu pochłania ogród ale wcale nie narzekam. na Ogrdowisko zaglądam prawie codziennie ale nie zawsze coś piszę.
Dziękuję za miłe słowa które dodają sił. Z Wami na pewno damy radę
siaaska 16:38, 17 lip 2012

kaisog1 napisał(a)
Asia oglądam, u Ciebie zachody i przypomina mi sie Kubusiowo No i jak nie teśknić za takimi widokami?

Gosia Twoje o wiele piękniejsze U mnie to mała namiastka Twojego Kubusiowa a że się teskni... Pewnie niedługo jakiś urlopik to spędzicie tam więcej czasu