Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

popcorn 14:28, 24 lip 2012

Już widzę tę lampę PO
pozdrawiam!!
siaaska 14:39, 24 lip 2012

popcarol napisał(a)
Już widzę tę lampę PO
pozdrawiam!!

Mam nadzieję Karola że widzisz ją tak jak ja chciałabym ją zobaczyć a nie jako straszydło
popcorn 15:10, 24 lip 2012

Naturalnie że lepsze PO! Przecierana, robiona "na staro" - super
siaaska 16:14, 24 lip 2012

popcarol napisał(a)
Naturalnie że lepsze PO! Przecierana, robiona "na staro" - super

Mam nadzieję że taka wyjdzie
an_tre 22:21, 24 lip 2012

Asia lampa istny rarytasik jak wymienisz szybki na białe będzie miodzio szkoda, ze ja niem am takiego cudeńka, już bym wiedziała, gdzie go eksponować
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kaisog1 22:46, 24 lip 2012

Asia mam takie coś ale bez tej nieszczęsnej wierzby.... Cos mi się wydaje, że trzeba by ją przenieść. To są bardzo podobne dwie formy i Hakuro i trzmielina......... jak dla mnie w tak bliskiej odległości w ogóle to nie gra...

....kurde wstawiałam screene i mnie się przypomniało! RDEST! hehhehe On tam zawija za miskanta lub ostróżki i łączy sie z lawendą..
siaaska 22:54, 24 lip 2012

Gosia coś mi fotki nie wchodzą a muszę już zmykać
Zerknę na to jutro
Buziaki
kasik778 23:02, 24 lip 2012

Asiu lampa cudowna, ja uwielbiam takie przedmioty z duszą, ja bym ją pewnie pomalowała, ale zrobisz jak się tobie podoba
kubi2000 23:04, 24 lip 2012

siaaska napisał(a)
To nasze ostatnie zakupy
Klon jesionolistny Variegatum

Miały tam być posadzone trzy octowce i nawet były malutkie ale Sonia je połamała i chyba całe to szczęście bo naczytałam się o nich już wiele.... Biliśmy się z myślami.... Bardzo się nam podbają ale jednak wizja ciągłego wyrywania odrostów, zniechęciła nas... a Sonia jeszcze pomogła.... Wykopane głęboko z korzeniami poszły do spalenia.
Myślę że klony fajnie rozświetliły domek Kiedyś będą wystawały ponad tuje, które będą sięgały tylko wysokości siatki.

Jeny gdzie Ty tego klona dostałaś kupić!?!?!?!?! Ja go szukam po wszystkich w okolocach szkółkach.Ciągle mówią że ciężko o takiego....
siaaska 09:58, 25 lip 2012

an_tre napisał(a)
Asia lampa istny rarytasik jak wymienisz szybki na białe będzie miodzio szkoda, ze ja niem am takiego cudeńka, już bym wiedziała, gdzie go eksponować

Aniu dziekuję za odwiedzinki Pełno dookoła nas takich staroci... wystarczy się tylko dobrze rozglądać... Ludzie różne rzeczy wyrzucają, czasami coś może się jeszcze przydać po małym liftingu... ;P
Muszę kiedyś zajrzeć do starego domku Babci... Tylko troszkę już strach bo zaczyna się walić... Tam dopiero byłoby Skarbów