Kontonaogrod
11:51, 19 paź 2023
Nie nie było takiej klauzuli. I tak, wiem. Trafiłam na chłopaka świeżaka prawnika, heh. Niemniej czekam do upływu daty na umowie i sprzedaję kolejnej osobie. I tyle.
Jeszcze żeby nie miał jak tego kupić. Ale ma gotówkę - ponad połowę, na resztę chciał kredyt. Jak nie 2proc niech zwykły weźmie? Ale to już większe koszty więc nie. Mieszkanie niech sprzeda. Nie. W rozliczeniu też nie. To nie. I tak ten zadatek to 15tys. a mógł być 50 czy coś... żeby nie kombinował od 3 miesięcy to pewnie już by wykańczał...
Nowy ogród...
Tak wiem czego nie chcę, to już coś
Tyle że nie wiem czego chcę? Chcę żeby było ładnie i mało pracy buahahaha. Jak zrobić "mało pracy" chyba się nie da ale powiedzmy że posadzę rośliny z którymi niewiele się robi. Tylko jak to zrobić żeby było ładnie, spójnie? Nie było misz-maszu? Nie lubię przeplatanek, chciałabym naturalnie bardziej? Hmmmm
Coś wymyślę
Jeszcze żeby nie miał jak tego kupić. Ale ma gotówkę - ponad połowę, na resztę chciał kredyt. Jak nie 2proc niech zwykły weźmie? Ale to już większe koszty więc nie. Mieszkanie niech sprzeda. Nie. W rozliczeniu też nie. To nie. I tak ten zadatek to 15tys. a mógł być 50 czy coś... żeby nie kombinował od 3 miesięcy to pewnie już by wykańczał...
Nowy ogród...
Tak wiem czego nie chcę, to już coś

Coś wymyślę