Będę pamiętać, dziękuję Może jak się zdecydujemy kiedyś na następny spektakl jechać do Krk, to się wproszę na 3 minuty do Was, oglądać zdjęcia, a widzieć w naturze to kompletnie inne doznania
Nie wiem, czy o tej samej miejscowości mówimy, bo Ty Eliso jesteś kobietą północy, a tam jest bardziej znana Kościerzyna Mi chodziło o Kościerzyn z łódzkiego, do którego nomen omen też mam kilka ładnych kilometrów, bo mieszkam w Zduńskiej Woli
Hihi te "3 minuty" to tak z ogromnym przymrużeniem oka było, domyślam się, że wycieczka po Waszych włościach to już prawie jak ekspedycja botaniczna do Dżungli Amazońskiej
Te liście na mnie też zrobiły duże wrażenie. W ogóle cały ogród jest piękny, warto go obejrzeć.
Mój syn mieszka w Krakowie, więc przy okazji odwiedzin, mogę sobie pobuszować po ogrodzie.
Masz dobrą lokalizację na mapie Polski Alicjo-zazdroszczę (umiejscowienie syna w takim strategicznym miejscu też niczego sobie ) , ciekawam bardzo, czy przez te parę lat coś się tam zmieniło. Może kiedyś jeszcze tam zajrzę, najlepiej o innej porze roku. W ogóle to tak sobie myślę, że gdybym mogła wybrać, to wolałabym mieszkać bardziej na południu
Daria, rzeczywiście na lokalizację nie narzekam , Bieszczady blisko, Kraków dzięki autostradzie też jakby bliższy niż dawniej, Pieniny czy Tatry też w zasięgu, do morza co prawda daleko, ale ja lubię górskie widoki.