Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony Chram

Zielony Chram

AgaBoso 22:29, 22 sty 2024

Darecka, ile tu się dzieje u Ciebie Tyle cennych rad, że się nie dziwię nieprzespanych nocy. Chciałoby się jak najszybciej ogarnąć tematy. Odpoczywasz trochę?
Darecka 07:57, 23 sty 2024

Pewnie, że odpoczywam, aż za bardzo nawet, już by się chciało coś porobić, bo ostatnimi czasy prawie w zimowy letarg zapadłam Wykupiłam dostęp do Garden Puzzle (podpatrzyłam u Sylwii) i sobie po mału zaczynam obsadzać wirtualnie rabatki, część z lewej strony altany już wstępnie zaprojektowana, później wystawię moje wypociny na widok publiczny haha. U Ciebie też sporo się dzieje, muszę koniecznie nagdonić, widziałam, że poczyniłaś fajne warzywnikowe plany
Patrycja_KG_Lu 11:41, 23 sty 2024

Witam się tu po raz pierwszy. Muszę nadrobić wątek, bo dopiero tutaj trafiłam. Z tego co widziałam mamy wspólną pomidorową pasję. Alice’s Dream pycha. Król grillowych imprez i dawałam w prezencie do domu. Piękne kolory ma i super w smaku.

Co to za odmiana pomidora na pierwsze stronie wątku?

Darecka 11:55, 23 sty 2024

Hej Patrycjo bardzo mi miło, ja też koniecznie muszę się z Twoim wątkiem zaznajomić. Wstawiłaś piękne zdjęcie tej Alicji, aż mi w brzuszku zaburczało na sam widok
Ten u mnie to chyba Russian Cossack Nasiona zamawiałam od tego Pana
Ale jak dobrze przetrząsnę pudło z nasionami, to pewnie jakieś nasionka tej odmiany znajdę, gdybyś była zainteresowana, bo coś mi świta, że wydłubywałam, tylko nie pamiętam, czy z tej konkretnej odmiany
MagdaLenka 12:05, 23 sty 2024

Daria, a ten ruski kozak to smaczny jest? Bo właśnie zamawiam u Pana Pomidorowego Malachitową Szkatułkę i zastanawiam się jeszcze nad tym drugim...
AgaBoso 12:26, 23 sty 2024

Darecka napisał(a)
Wykupiłam dostęp do Garden Puzzle (podpatrzyłam u Sylwii) i sobie po mału zaczynam obsadzać wirtualnie rabatki, część z lewej strony altany już wstępnie zaprojektowana, później wystawię moje wypociny na widok publiczny haha.

Apka wydaje się był bardzo pomocna, czekam na efekty
Darecka 12:30, 23 sty 2024

MagdaLenka napisał(a)
Daria, a ten ruski kozak to smaczny jest? Bo właśnie zamawiam u Pana Pomidorowego Malachitową Szkatułkę i zastanawiam się jeszcze nad tym drugim...
Smaczny, i to bardzo, tylko trochę później dojrzewa
AgaBoso 13:14, 23 sty 2024

Darecka napisał(a)
Werble i fanfary- dzieło ukończone!

Myślę, że Ronnie Coleman przybiłby piątkę
Darecka 13:18, 23 sty 2024

Agnieszka_Z napisał(a)

Myślę, że Ronnie Coleman przybiłby piątkę
Yeah Buddy! Light weight baby Znasz Ronniego, padłam
AgaBoso 13:26, 23 sty 2024

Nadrobiłam trochę stron
Darecka napisał(a)
Oto mój faworyt aksamitkowy, przyszły sezon- tylko ten jeden zestaw kolorystyczny, dam więcej Carmen, niż Champion:

U mnie ta odmiana tez najpiękniej rosła. Aksamitki ostraszają gryzonie i jakieś inne szkodniki drzew?

Darecka napisał(a)
Z rosnącej u nas nad stawem wierzby moje młodsze siostry wyplatały okalający ten zakątek płotek:

Ogródek Twojej mamy jest przecudny. Podoba mi się płotek z wierzby. Sporo inspiracji u Ciebie.

Darecka napisał(a)

Ale cudo <3