Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony Chram

Zielony Chram

Alija 16:00, 05 gru 2023

OMG, kiedy zobaczyłam to zdjęcie, najpierw łapę, bo przewijałam sobie powoli w telefonie, to w pierwszej chwili pomyślałam, że ułożyliście nowy obraz z puzzli, i że to pewnie Beksiński.
Darecka 16:01, 05 gru 2023

Kordina napisał(a)

Aż strach się bać, żeby zobaczyć do kogo ta łapa należy i kto tam na dachu leży (o! rymnęło się, wiedziałam żem poeta )

Teraz będę miała schizę, że coś tam na dachu rzeczywiście leży hahaha Będzie dobra wymówka, żeby samej nie chodzić wyrzucać na kompost A poetka z Ciebie najwyższego kalibru
Darecka 16:04, 05 gru 2023

Alija napisał(a)
OMG, kiedy zobaczyłam to zdjęcie, najpierw łapę, bo przewijałam sobie powoli w telefonie, to w pierwszej chwili pomyślałam, że ułożyliście nowy obraz z puzzli, i że to pewnie Beksiński.

Hehehe Beksińskiego bardzo cenimy, mamy kilka reprodukcji u siebie, obrazek z puzzli tak jak zauważyłaś też jest jego autorstwa, może chce nam coś przekazać z zaświatów tym sugestywnym soplem
AgaBoso 19:14, 05 gru 2023

Też myślałam, że to puzzle z kurzą łapką

Puzzle układam i sprzedaję dalej, mam kilka ulubionych obrazków do których lubię wracać. Siostrze układałam 3 różne tysiaczki i kleiłam, potem włożyłam w antyramę. Jak coś mam klej godny polecenia.

Co do słodyczy, nie, nie korci. Dostaliśmy paczki od świętego Mikołaja od siostry, więc jest co podjadać Jutro przychodzi nasz, robimy sobie takie słodyczowe paczki po kilku latach przerwy. Niezła frajda
Rumianka 22:07, 05 gru 2023

No zobacz, co natura potrafi zrobić...taka łapa dość straszna...

Nie gustuję w obrazach Beksińskiego, gdyż w większości kojarzą mi się z horrorami...brr
Mary 23:14, 05 gru 2023

Straszna ta łapa.
Muszelka 12:01, 06 gru 2023

Agnieszka_Z napisał(a)
Też myślałam, że to puzzle z kurzą łapką

Puzzle układam i sprzedaję dalej, mam kilka ulubionych obrazków do których lubię wracać

A ja nie lubię układać puzzli, dla mnie to strata czasu

Ale rozumiem zapaleńców i nawet im podsuwam robotę Wczoraj kolejny raz zamówiłam wykonanie fotopuzzli (na prezenty) - dwie sztuki po 2000 elementów. Mam sprawdzoną świetną drukarnię (zagranicą - po zamówieniu przychodzą po ok. 7 dniach). Jakby co, mogę podać link.

Wykonują też memorki ze zdjęć. Jakość kapitalna, są niemal niezniszczalne po kilkunastu latach bawienia się przez dzieci.
UrszulaB 17:04, 06 gru 2023

Muszelka napisał(a)

Wczoraj kolejny raz zamówiłam wykonanie fotopuzzli (na prezenty) - dwie sztuki po 2000 elementów. Mam sprawdzoną świetną drukarnię (zagranicą - po zamówieniu przychodzą po ok. 7 dniach). Jakby co, mogę podać link.

Muszelka - jestem zainteresowana! Do świąt zdążyliby zrobić? Dla syna na prezent bym chciala. Z ilu elementów wykonują? 2000 el. to za dużo Jakie muszą być zdjęcia?
Muszelka 17:30, 06 gru 2023

Urszulo, tak, zdążą wydrukować. Przed chwilą zaprojektowałam fotopuzzle (kolaż z 4 fotografii), dla córki koleżanki z pracy.

Podczas zamówienia podali, że kurier przywiezie produkt 12-13 grudnia. Drukują w Niemczech. Gwarancja wynosi 15 lat! Naprawdę są fantastycznej jakości.
Ilość elementow do wyboru: 48, 100, 200, 500, 1000, 2000.
Najmniejsze wymiary: 48cm x 36cm, największe: 90cm x 67cm.

Niżej zrzuty z ekranu z projektu, który dzisiaj wykonałam (fotopuzzli i pudełka). Puzzle będą 1000 elem. Zdjecia potem usunę.

Jeśli chcesz wyślę link drukarni na priv.
UrszulaB 17:45, 06 gru 2023

Cudowne!!!!!! Fotki przepiękne!!!!!! Proszę link na priv
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies