Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 17:29, 30 maj 2025

Też tak myślę
Kontonaogrod 19:49, 30 maj 2025

Umowa podpisana. Drudzy ludzie niezadowoleni. Trudny telefon wykonany. Nie mam dwóch domów na sprzedaż a ci pierwsi ludzie szybciej myśleli.

“Mieliśmy umowę słowną”. No nie, jeśli nie chciał pan niczego podpisywać jeszcze a ktoś inny chciał, to przykro mi ale ja chce sprzedać a nie sprzedawać.

Heh. Źle się czuję ale ci chcieli całość, obie działki. “My też chcielibyśmy całość “. No nie, nawet niespecjalnie chcieliście oglądać drugą działkę.

Chyba mnie nie pozwie? Słowo przeciwko słowu…

Brrrrr nie lubię ludzi. Załatwiania. Licytację miałam zrobić? Już po wszystkim. Sprzedaję. A drudzy ludzie mam nadzieję znajdą coś innego.

M mówi “you can’t please everyone”. Chyba sobie to wytatuuję na czole
Judith 20:46, 30 maj 2025

Zupełnie nie ma powodu do złego samopoczucia. Klient zdecydowany, to klient podpisujący umowę, a nie hamletyzujacy kilka miesięcy. Znam takich, miałam do czynienia przy sprzedaży mieszkania. Wracanie kilkanaście razy, skrobanie ściany paznokciem, gdy nikt nie patrzył i bieganie po wszystkich pomieszczeniach ze stojącą lampa, by sprawdzić czy w każdym gniazdku jest prąd. Do tego „te karnisze to takie zbyt nowoczesne są”. Dżizas. Najlepsze bylo pełne wyrzutu pytanie „dlaczego te mury są takie grube?” - wtedy to już naprawdę mialam dość i poinformowałam państwa, ze to nie nowa deweloperka budowana po taniości. Choć nie lepsze było - „dlaczego w tej łazience jest tak jasno?” Masakra.
Sprzedawanie mieszkania/domu to ogromny stres.
Porzuć zatem skrupuły, bo nic złego nikomu nie uczyniłaś.
I gratuluję sprzedaży domu! to największa radość i możliwość planowania spożytkowania tej kasy .
Kontonaogrod 20:57, 30 maj 2025

Haha

Nieźle. Oszołomów (jeszcze) nie miałam nie wiem czy za tanio czy nowych w miarę domów nie ma na rynku ale 1,5 tygodnia od ogłoszenia sprawa załatwiona. Cieszę się bo gratów mamy mnóstwo bo np na środku kuchni od kilku miesięcy stoi umywalka do nowego domu ale reszta wygląda ok . 4 odwiedzających w tym czasie i 50 procent chciało to kupić. I sprzedajemy całość , obie działki. I zadatek pozwoli mi zrobić ocieplenie i kupić meble i zrobić schody i się wprowadzić jupi

Dziewczyna ze świeżym mężem przyjechała z ojcem tym razem który pooglądał i stwierdził “bajka”. Cieszę się że sprawa załatwiona

I spać pod namiotem nie będziemy, realizacja do końca października.
MartaCho 21:22, 30 maj 2025

Yuppi!!! Gratuluję! Szybko poszło!
Kordina 21:45, 30 maj 2025

MartaCho napisał(a)
Yuppi!!! Gratuluję! Szybko poszło!

Przyłączam się do okrzyku - yupi!!
Świetnie i szybko
UlaB 21:57, 30 maj 2025

Super! Szybko Ci poszło
Ludzkim gasaniem sie nie przejmuj.

Kar, ja nie mowie ze masz brać jeszcze większy areał. Odnoszę wrażenie, może mylne, ze Ty lubisz drogę, a gdy dotrzesz do celu, stawiasz sobie kolejny, inny. Ale może tym razem celem będzie właśnie utrzymanie tego miejsca a nie szukanie innego (Bory Tucholskie ). Teren masz juz piękny, a będzie jeszcze lepiej
Kontonaogrod 04:26, 31 maj 2025

Dzięki cieszę się, jedno z głowy

Bory Tucholskie kupię, to moje marzenie. . Jeśli nie domek to chociaż Działke projekt domku mam

Buahaha ha

Wystarczy mi atrakcji na jakiś czas, fajnie się ponudzić czasem wykonawców teraz muszę ścigać żeby nie musieć spać w stanie surowym

Kolejny (nowy) domek zatopimy w zieloności
To stary (5 letni), sprzedawany

Kasya 06:02, 31 maj 2025

Ladny widoczek, pewnie wyroznia sie wsrod okolicznych ?
Fajnie jakby nabywcy umieli zadbac o ogrod

Kontonaogrod napisał(a)
Dzięki cieszę się, jedno z głowy

Bory Tucholskie kupię, to moje marzenie. . Jeśli nie domek to chociaż Działke projekt domku mam

Buahaha ha

Wystarczy mi atrakcji na jakiś czas, fajnie się ponudzić czasem wykonawców teraz muszę ścigać żeby nie musieć spać w stanie surowym

Kolejny (nowy) domek zatopimy w zieloności
To stary (5 letni), sprzedawany

Kontonaogrod 07:42, 31 maj 2025

Szkolenie im przeprowadzimy, blokowi młodzi ludzie
Część roślin mam jeszcze do zabrania we wrześniu i październiku. Reszty mam nadzieję nie zabiją