Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Agatorek 20:14, 17 wrz 2025

Bo najpierw trzeba było podzielić, a później dźwigać mniejsze kawałki tego miskanta .
Ale podejrzewam, że mogłaś nie mieć siekiery i piły pod ręką, tak jak piszesz
Kontonaogrod 20:22, 17 wrz 2025

Nie miałam, miałam tylko szpadel. Masakra. Trzy kępy, podzielę pewnie każdą i wyjdzie ze 12 sadzonek.
Jutro pojadę na górkę i je posadzę, pod płotem bo one lubią się kłaść (więc będę mogła je w przyszłości przywiązać). Wzdłuż płotu tak żeby osłonić się od sąsiadów - 200 metrów dalej ale są

Wkurzyłam się dziś bo brukarze jutro kończą ale chcą 35 proc więcej kasy już ustalona kwota (i tak duża moim zdaniem). Że nie do końca było przygotowane podłoże (bo pan Mirek nie dojechał koparka na róg domu). Ale 35proc? Jutro pojadę z kasą i moimi najlepszymi zdolnościami negocjacyjnymi. Heh
Judith 20:36, 17 wrz 2025

Jeśli masz umowę, to mogą Ci skoczyć.
Niech wycenią, ile ich kosztowało przygotowanie tego kawałka podłoża i o tym ewentualnie możesz rozmawiać.
Powodzenia!