Kontonaogrod
15:02, 25 paź 2025
Zwalczyliśmy pole. Włóknina zdjęta i zrolowana. Czekam na sąsiada żeby mi to zaorał i może jeszcze będzie ładny dzień bo czosnek chce posadzić . Powiedział że po weekendzie zaorze 
Dołożyłam wełny mineralnej w rogu dachu za łazienka bo była dziura (ech ten Mateusz). Znalazłam kominek nie połączony rurą spiro z wywietrznikiem kanalizacji ale nie umiem zdjąć wieczka blokującego rurę więc wrzucę to hydraulikowi do zrobienia jak będzie w poniedziałek (oby). Zrobiliśmy ramę drzwiczkom metalowym do schowka za łazienką. Zabawa bo trzeba było rozbierać i docinać bo trzeba zmierzyć trzy razy najpierw
Zrobiłam ciasto słoneczna delicja. Czekam aż galaretka stężeje
chcę posadzić rośliny ze starego ogrodu - odsapnę parę minut i idę walczyć dalej korzystając z dobrej pogody 
Drzwiczki w łazience
Największy z drapieżników okolicznych
Dołożyłam wełny mineralnej w rogu dachu za łazienka bo była dziura (ech ten Mateusz). Znalazłam kominek nie połączony rurą spiro z wywietrznikiem kanalizacji ale nie umiem zdjąć wieczka blokującego rurę więc wrzucę to hydraulikowi do zrobienia jak będzie w poniedziałek (oby). Zrobiliśmy ramę drzwiczkom metalowym do schowka za łazienką. Zabawa bo trzeba było rozbierać i docinać bo trzeba zmierzyć trzy razy najpierw
Zrobiłam ciasto słoneczna delicja. Czekam aż galaretka stężeje
Drzwiczki w łazience
Największy z drapieżników okolicznych