Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

vita 20:14, 07 sie 2026

Tak też myślałam, jak czytałam wskazówki dla Młodej na czas Waszej nieobecności, no trzeba byłoby osobne notatki porobić, co kurom, jak z chwastami, co zebrać, he he
Sama z ciekawością się wczytywałam Poza tym podziw nieustanny, mało kto za Tobą nadąży
Juzia 20:40, 07 sie 2026

Polon napisał(a)
Jerzyny też już mam, ale teadycyjnie - u mnie szklanka, u Ciebie wiadro

U Karoli wiadro, u ciebie szklanka, a u mnie kilka sztuk
Kontonaogrod 20:59, 07 sie 2026

Byłyby dwa wiadra ze starej działki haha

Zaniosłam babci sąsiadce bo mi się nie chce z tym nic robić ani czasu nie mam

Cieszę się że macie rozrywkę hihi

Niby niewiele roboty tu jest ale jak się zacznie spisywać to się robi konkretna lista. Jak się robi samemu to się nie zwraca uwagi.

Właśnie na telekonferencji podpisałam umowę przedwstępną wpłaciłam zadatek tak że ten oficjalnie kupujemy
Juzia 21:07, 07 sie 2026

No to gratulacje!

Polon 21:36, 07 sie 2026

No i git

To już Młoda musi na studia do Wro
ajka 22:49, 07 sie 2026

Rany, u ciebie to zawsze szybka piłka. Parę dni nie zaglądałam, a ty już mieszkanie we Wrocku zdążyłaś kupić Jesteś niesamowitą babką Kościuszki wydaje mi się całkiem spoko lokalizacją. Będziesz mieć chwilę to wpadaj.
Kontonaogrod 05:31, 08 sie 2026

Dziękuję

Młoda nie ma innej opcji już teraz. Papiery z Białegostoku wycofane. Cieszy się bo zawsze chciała studiować we Wrocławiu ja mniej no ale ogarnięte. Więc mogę jechać na urlop z czystym sumieniem i przestać oglądać ogłoszenia
Judith 10:34, 08 sie 2026

Kontonaogrod napisał(a)
Ja też bym nie chciała tam mieszkać ale dla studenta, wszędzie blisko, samo centrum, czemu nie?

Kościuszki to długa ulica. I ma różne oblicza na każdym z odcinków. Gdy pisałaś o Jadzi wiadomo było że to przy Kołłątaja .
Zalety tej lokalizacji są bezsprzeczne i o większości z nich już tu napisano. Natomiast ten odcinek Kościuszki nie należy do najbezpieczniejszych (wspomniała o tym także Polon). To miałam na myśli.
Ale nie mieszkam we Wrocławiu już kilkanaście lat, zatem moja opinia może być w tym momencie nieuprawniona. Dlatego nie powinnam była z nią wyskakiwać.