Ja zamówiłam jakiś czas temu, ale na wysyłkę umówiłam się na II połowę kwietnia. Brałam największe, bo my truskawkożercy, więc nie chcemy mocno odczuć niższych plonów
Tak, po 2 miesiącach od posadzenia owocują. Takie sterowanie roślinami.
Gosia, to zwykła zupa jarzynowa na kawałku drobiu. Wiesz, włoszczyzna, pałka z kuraka, woda, przyprawy. Po jakimś czasie dorzucasz pokrojoną marchewkę, ziemniaki i pokrojony jarmuż. Po nalaniu do talerza dodajesz trochę śmietany 30% i zajadasz. Dobra jarzynowa zupa.
Tak, po 2 miesiącach od posadzenia owocują. Takie sterowanie roślinami.
Gosia, to zwykła zupa jarzynowa na kawałku drobiu. Wiesz, włoszczyzna, pałka z kuraka, woda, przyprawy. Po jakimś czasie dorzucasz pokrojoną marchewkę, ziemniaki i pokrojony jarmuż. Po nalaniu do talerza dodajesz trochę śmietany 30% i zajadasz. Dobra jarzynowa zupa.
Aga pamiętasz jak miałaś oko do moich klonów nibyginnala? No, to miałas dobre oko to nie one mam kolejną robote do przewalenia, musze te wyciepac a posadzić nowe prawidłowe szuakm duzych egzepmlarze i nie ma będę ryczeć
Aga, pachnace sianko, rosliny cale, tylko 1 kwiatek do wazonika Buziole, wszystko gra! Dzisiaj sadze A Twoje sianko i patyki pojada z ciemiernikami (z LM, tymi pelnymi, zdobycznymi) do Ani do Rzeszowa hihi super patent!
piekne wybralas!