Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

MagdaLenka 11:41, 10 cze 2026

mrokasia napisał(a)

A tak kończą się wizyty u lekarza .

To chyba byłaś prywatnie, bo na NFZ nie ma takich usług dodatkowych.
mrokasia 12:17, 10 cze 2026

TAR napisał(a)
Kasia, coraz wiecej cienia. Klimatycznie. U nas tez wczoraj popadalo, deszcz wygonil mnie z ogrodu i oderwal od sadzenia. A dzis mi sie nie chce

Ja mam w planach na dziś koszenie. Mam nadzieję, że zdążę bo ma znów po południu padać.
A Tobie jak się nie chce to sobie posiedź w podcieniu z białaskami i książką . Posadzisz jutro.
mrokasia 12:19, 10 cze 2026

MartaCho napisał(a)
Jaśminowiec cudny!

Czy leki na receptę? Co to takie piękne? Bodziszki?

Bodziszki Album do posadzenia w dziurach na frontowej i 3 sztuki lebiodki, którą chyba wsadzę w wolne miejsce na rabacie za domem.

ewsyg napisał(a)
Kasiu, z przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie, który bardzo mi się podoba.

Ewo, cmok!

MagdaLenka napisał(a)

To chyba byłaś prywatnie, bo na NFZ nie ma takich usług dodatkowych.

Lekarz na NFZ ale ta apteka już niestety nie
TAR 13:19, 10 cze 2026

mrokasia napisał(a)

Ja mam w planach na dziś koszenie. Mam nadzieję, że zdążę bo ma znów po południu padać.
A Tobie jak się nie chce to sobie posiedź w podcieniu z białaskami i książką . Posadzisz jutro.

Posiedzialam i potem poszlam troche pofocic. Duzo zdjec dzis wstawie.
Co kupilas u lekarza? Jasminowiec budzi moja wielka zazdrosc, jest okropny, brzydki i kwitnacy