Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

mrokasia 12:52, 12 cze 2026

MartaCho napisał(a)
wracam dziś już nie pierwszy raz do Twoich zdjęć i mega mi się podobają i mam taką myśl, że masz niesamowitą wyobraźnię przestrzenną, lekkość i łatwość w komponowaniu rabat- fajnie kolorystyczne akcenty się powtarzają, wszystko ze sobą współgra, struktury się uzupełniają. U mnie panuje rządkoza, bo mi tak jak Tobie po prostu nie wychodzi- jak chciałabym taki efekt uzyskać to mi powstaje chaos i ogólnie do kitu
Więc super pięknie jest! brawissimo

MagdaLenka napisał(a)
Kasiu, Ty masz niezwykłą wyobraźnię przestrzenną, bo umiesz tworzyć swobodne i bardzo udane kompozycje "od ręki".

Dziewczyny, aż się zarumieniłam na tak miłe słowa. Bardzo Wam dziękuję! Cmoook! Chociaż z tą łatwością i tworzeniem "od ręki" to nie do końca prawda...

April napisał(a)
Stara rabata wymiata. Pomyśleć że niedawno było to najmniej lubiane przez ciebie miejsce. Teraz chyba jedno z ładniejszych. Choć trudno orzec bo wszędzie masz bardzo dopracowane rabaty.
Leje, cudownie leje. Wreszcie u mnie też

Dziękuję Aprilku! To na pewno teraz najbardziej kolorowy, przyciągający wzrok fragment ogrodu. I faktycznie, lubię go znacznie bardziej niż poprzednio.
Z lania obie się cieszymy .

mirkaka napisał(a)
Kasiu, Ty masz przepiękny ogród, chciałabym zacytować jakieś zdjęcie ale się nie da, musiałabym wszystkie
A mnie graby po przycięciu podobają się bardziej niż przed
Muszę częściej tu zaglądać

Mirko, bardzo dziękuję i zapraszam częściej . Graby po przycięciu są mniejsze, bardziej równe i zgrabniejsze.

Judith napisał(a)
Nie mogłam się oprzeć i poszukałam zdjęcia rabaty sprzed roku
I taki biforafter poczyniłam. Czadowo jest

Taaaak, to był bardzo dobry ruch . Dzięki kochana .
Juzia 13:03, 12 cze 2026

mrokasia napisał(a)

Ja tam jestem zadowolona. Zmień swojego!

Nie mam...swojego Myślisz, że powinnam?

mrokasia 13:06, 12 cze 2026

Juzia napisał(a)

Nie mam...swojego Myślisz, że powinnam?

Czy ja wiem? Niektórzy jeżdżą po serki i efekty mają podobne .
MartaCho 13:23, 12 cze 2026

Juzia 14:11, 12 cze 2026

mrokasia napisał(a)

Czy ja wiem? Niektórzy jeżdżą po serki i efekty mają podobne .