Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

grama 23:15, 02 cze 2011

Ale cudna donica... Dlaczego nie licytujesz sama Danusiu?
Agnieszka 23:20, 02 cze 2011

gardenarium napisał(a)
Agnieszko, odczekaj. Pryskanie raz na tydzień chyba..

Dzięki, poczekam zatem. Jutro popatrzę czy coś to moje pryskanie pomogło.
KasiaWB 23:22, 02 cze 2011

gardenarium napisał(a)
Verbena u mnie ma się tak

Ale bycza , że się tak wyrażę ))
hania 23:24, 02 cze 2011

....donica śliczna,powojnik mi się podoba!
monteverde 23:29, 02 cze 2011

donica super) powojnik ładniutki, ale te żurawki przy szałwii jakie wypasione)
Safoya 23:50, 02 cze 2011

gardenarium napisał(a)
Doniczka - nowy - stary nabytek, licytowała Jagna
W doniczce szałwia omszona.

Danusiu nie mogę uwierzyć! Obserwowałam tę donicę i nie mogłam się zdecydować. Cieszę się, że trafiła do Ciebie
Z zapartym tchem oglądam twoje zdjęcia. Twoja hidcodowa rabata staje się moim ulubionym miejscem. Przecudna!

Mam pytanie do Ciebie. Czy tojeść rozesłana występuje również w zielonym kolorze? Kupiłam i jestem zawiedziona bo jakaś taka mało żółta sie wydaje.
ana_art 06:20, 03 cze 2011

śliczna ta donica a gdzie wylicytowana?
ell 06:52, 03 cze 2011

W Twoim ogródku Danusiu wszystko rośnie tak, że aż dech zapiera. Ten system nawodnienia to raj dla roślinek
Jagna 08:23, 03 cze 2011

Safoya napisał(a)

Doniczka - nowy - stary nabytek, licytowała Jagna

Mam pytanie do Ciebie. Czy tojeść rozesłana występuje również w zielonym kolorze? Kupiłam i jestem zawiedziona bo jakaś taka mało żółta sie wydaje.

Pytanie n ie do mnie ale odpowiem, ja mam i zieloną i taka żółtawą więc sa co najmniej te dwie odmiany
myszorek 08:35, 03 cze 2011

aaaaach, byłam w ogrodzie u Danusi. Miałam wpaść tylko na sekundkę, a tu już szampan i truskawki i Rosenthal.Można się poczuć totalnie wyjątkowo w domu u Danusi i Witka(choć zdaję sobie sprawę, ze zaden dygnitarz nie jestem).
Danuś, dziękuję za pokazanie ogrodu.Jest absolutnie wyjątkowy.
Przedogródek z ażurowymi wiśniami i mocno niebieskimi akcentami "buja się" wdłuż ulicy w oczekiwaniu na rozwinięcie jasnych pąków róż. Calość wygląda jak przytulny, pogodny pokój z zielonymi dywanami. Wspaniała pulchna ziemia, zadbane rośliny, miękkie trawniki, po których chętnie by się pochodziło boso, ład i porządek.Kompozycje kwiatów w doniczkach są przepiękne. Nawet ta malinowa hortensja przy miłorzębach wygląda fajnie i pasuje do tego miejsca. Ogrom pracy i świetnych pomysłów, perfekcyjne wykończenia-to wszystko nadaje szyku i subtelnej elegancji. Pastelowe kolory czynią ogród radosnym i uspokajającym miejscem do przebywania. Calości dopełniają fantastyczne donice, błyszczące dekoracje(nawiasem mówiąc zapatrzyłam się na kulki zdobione chyba tłuczonym szkłem stojące w różanecznikach-na zdjęciach nie widać ich urody), no i oczywiście Gospodyni, ślicznie uśmiechnięta, serdeczna i ciepła.

Cały dom i ogród to prawdziwy klejnot.Cieszę się, ze przez chwilę mogłam być częścią tej bajki