Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Gardenarium 23:17, 31 maj 2011

grama napisał(a)
Danusiu, ile masz doniczek do podlewania? A może podlewają się same? Jutro policzę moje ręcznie podlewane.

Ja też policzę Gramo, sama jestem ciekawa

Instagram Ogrodowiska
Martek 23:22, 31 maj 2011

Co tam będę się powtarzać, pod listek wszystko ,samo się podlewa ,jest pięknie ,a Danusia do Anglii ...Masz tak ładnie ,że gdzie by mnie tak w świat gnało ...?Widać taka dusza ...Pozdrawiam ,piękne zdjęcia i okazy
myszorek 23:24, 31 maj 2011

Danusiu, mniamuśnie. Wiesz co, wg mnie ta malinowa hortensja pasuje tam, tylko może przy tych wiśniowych żurawkach? Może paradoksalnie z zółtą żurawką stanowi za duży kontrast?
Chyba mi dzisiaj po tym słoncu odbiło, bo kupiłam trochę zółtego do ogrodu i brudnego bordo, ale takiej cudnej szałwii nie widziałam.Za to podpasowałyby mi te czarne orliki. Gdzie ich szukac?
Matka 23:28, 31 maj 2011

Danusiu, zrób zdjęcia jakiegoś chwaścika w swoim ogrodzie)
anetawi 23:30, 31 maj 2011

Bojowe zadanie, ha ha ha
ewfcia 23:56, 31 maj 2011

Danusiu zdjęcia cudne i koniecznie musisz nam pokazać jak rozwiną się już pąki na Twojej róży piennej bo zapowiada się piękny widok.
Ja szykuję się właśnie do zakupu lizaków tj. kulek cisowych na pieńku czy mogłabyś doradzić na co zwrócić uwagę.
Zastanawiam się czy skoro są im ścinane stożki wzrostu przy formowaniu to czy w ogrodzie jak je posadzę to jeszcze mi urosną trochę czy już tylko będzie pogrubiał się pień? Bo nie jestem pewna czy przy zakupie muszę zwrócić uwagę na wysokość.
monteverde 00:24, 01 cze 2011

weszłam późno na Ogrodowisko do 22.30 podlewałam, u nas było dzisiaj 28 st., zaglądam do Ciebie myślałam,że zdjęcia z Anglii, a tu Twoje , Danusiu nasadzenia, tak piękne, że nie jestem rozczarowana brakiem zdjęć z wystawy, pozdrawiam)
Ewa 06:53, 01 cze 2011

Danusiu Twój ogród jest dla mnie angielsko-anielski, uspokajająco-inspirujący, tak jak Kasia nie mogę oczu oderwać Moim marzeniem jest zobaczyć go w realu. Żałuje,że wyjeżdżam w czasie spotkania u Ciebie
greglis 08:36, 01 cze 2011

Danusiu, jak zwykle urzekające kompozycje,jak Ty dajesz rade podlewac tyle doniczek, mnie codziennie lapki bolą, niby podlewanie z automatu jest a podlać trzeba.
Danusiu, niecierpliwie czekam za relacje z Angli i na Twoją głowę pelną nowych pomysłów ( rabatka u mnie czeka
ana_art 08:38, 01 cze 2011

przepięknie, tyle mogę tylko powiedzić. WZÓR niedościgniony