Dziewczyny - dziękuję - bardzo mnie cieszą Wasze słowa - to znaczy, że zainteresowanej też się może spodoba

To taka przypadkowa sytuacja - dziewczyna brata ma praktyki w takim gabinecie kosmetycznym u nas w mieście i się zgadały z tą wlaścicielką, że przydałoby się jakieś zdjęcia na stronę internetową i facebookową wstawić - próbowała sama zrobić, ale tam światło dziwne jest i nie wychodziło tak jak trzeba to postanowiła, że musi komuś to zlecić - na to ta moja szwagierka przyszła, że ona zna kogoś kto robi takie ładne zdjecia (niby mnie

) - no i mi powiedziała to, więc myślę sobie - a spróbuję - co mi szkodzi - specjalistą nie jestem, z aparatem głównie po ogrodzie i za dzieciakami latam - ale aparat mam w miarę fajny (jak na amatorski), lubię sobie poaranżować różne dekoracje no i obróbką lubię się pobawić - no i wyszło jak wyszło

Oczywiście tu wstawiłam tylko te kwiatowe zdjęcia bo jeszcze mam jeszcze sporo innych, ale to juz nie będę wstawiać bo z kwiatami mało mają wspólnego no i nie wiem czy ona by sobie życzyła