Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród irci

Ogród irci

ircia 20:43, 04 lut 2012

asc napisał(a)

Ale czy na pewno tylko....? Tak naprawdę, to chyba dlatego, że jakoś ciągle nie mogę o niej zapomnieć

Tego też się najbardziej obawiam....
Ogrody są z gumy
U nas też sie ludziska dziwią, że ktoś woli grzebać w ziemi niż pić kawę lub oglądać kolejny odcinek serialu... Dopiero tu się znajduje zrozumienie

Zgadzam się z Tobą Aniu całkowicie Chociaż miałam już chwile zwątpienia Wtedy, kiedy sąsiedzi pytali mnie, co ja tyle czasu robię w ogrodzie Albo gdzie ja zmieszcze te wszystki rośliny, które bezustannie zwożę
Tu, na forum nikogo nie dziwi wąchanie codziennie tych samych kwiatów ani dłubanie w ziemi w„dziwnych„godzinach
Ach, jak ja się cieszę, że tu trafiłam

annawu 20:48, 04 lut 2012

Irciu, sąsiedzi nie są zielonozakręceni jak my tu wszyscy i nigdy nas nie zrozumieją.
ircia 20:50, 04 lut 2012

Dzięki Martuś za odwiedziny Myślę, że dużo jeszcze pracy przede mną do uzyskania efektu Pracy się nie boję, bo to sama przyjemność, choć czasem nie ma nawet sił na podniesienie ręki Chciałaby, żeby udało mi się stworzyć przytulne, kwitnące i harmonijne miejsce, w którym będziemy się dobrze czuć. A to wcale nie takie łatwe
U Ciebie z wizytą jeszcze nie byłam, zaraz nadrabiam zaległości. Ciekawa jestem Twojego „Oczekiwania na wiosne„
malgocha1960 20:55, 04 lut 2012

Irenko,jak kochasz psy to nie sądzę ,że długo wytrzymasz bez czworonoga.Jak mój Kubuś zdechł po roku miałam Melcie,a od pażdziernika mam jeszcze jedną przybłędę M przywiózł z pracy.I dobrze,że ją przywiózł,bo bez naszej pomocy by zdechła.Ktoś miał wspaniałe sumienie i ją wyrzucił,teraz ma dom i miłość.
ircia 20:56, 04 lut 2012

justi napisał(a)
Piękne widoki, lubię Skandynawię, byłam w Norwegii, ale zdjęcia mi wcięło, muszę przegrać od rodzinki.

Justi, marzę chociaż o kilkudniowym urlopie w Norwegii. To piękny kraj, a jego urody nie da się porównać z niczym innym. Mam cichą nadzieję, że uda mi się namówić mojego M. chociaż krótki wyjazd tegorocznego lata.
A jak „odzyskasz„ swoje zdjęcia to podziel się tym pięknem z nami
Bogdzia 20:56, 04 lut 2012

Przyszłam Ci pomachac Irenko do tej Twojej Danii bo pogadac to już u mnie pogadałyśmy.

ircia 21:02, 04 lut 2012

malgocha1960 napisał(a)
Irenko,jak kochasz psy to nie sądzę ,że długo wytrzymasz bez czworonoga.Jak mój Kubuś zdechł po roku miałam Melcie,a od pażdziernika mam jeszcze jedną przybłędę M przywiózł z pracy.I dobrze,że ją przywiózł,bo bez naszej pomocy by zdechła.Ktoś miał wspaniałe sumienie i ją wyrzucił,teraz ma dom i miłość.

Małgoś, mamy chyba coraz więcej wspólnego Moje prawie wszystkie psy tak do mnie trafiały. W ciągu tych kilkudziesięciu lat mojego życia, tylko jeden był psiakiem wziętym prosto od mamy Wszystkie pozostałe miały paskudne „szczenięctwo„. Ech, mogłabym historię o tym napisać......
Myślę, że miłość do ogrodu idzie w parze z miłością do zwierząt
ircia 21:03, 04 lut 2012

Bogdzia napisał(a)
Przyszłam Ci pomachac Irenko do tej Twojej Danii bo pogadac to już u mnie pogadałyśmy.

Bogdziu!!!! Czemu ja nie umiem tak machać...........
ircia 21:07, 04 lut 2012

annawu napisał(a)
Irciu, sąsiedzi nie są zielonozakręceni jak my tu wszyscy i nigdy nas nie zrozumieją.

Oj nie..... Masz rację Aniu Oni są też zakręceni, tylko każdy na inny, swój sposób, całkiem odmienny od naszego A ja się tak cieszę, że jest aż tyyyyyyluuuuuuu ogrodowych szaleńców na ogrodowisku i nikomu nawet nie przyjdzie do głowy podejrzewac nas o zakręcenia w nieodpowiednim kierunku

Missm26 21:27, 04 lut 2012

ircia napisał(a)
Dzięki Martuś za odwiedziny Myślę, że dużo jeszcze pracy przede mną do uzyskania efektu Pracy się nie boję, bo to sama przyjemność, choć czasem nie ma nawet sił na podniesienie ręki Chciałaby, żeby udało mi się stworzyć przytulne, kwitnące i harmonijne miejsce, w którym będziemy się dobrze czuć. A to wcale nie takie łatwe
U Ciebie z wizytą jeszcze nie byłam, zaraz nadrabiam zaległości. Ciekawa jestem Twojego „Oczekiwania na wiosne„

Irciu myślę, że efekt już jest zachwycający To tak jest, że sami nigdy do końca nie jesteśmy zadowoleni z efektów swojej pracy i chcemy więcej, lepiej, ale to chyba dobrze Ciepły dzień jest stracony jak łapki i plecy nie bolą. Satysfakcja jest tego warta .