Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

EPODLAS 09:51, 10 lut 2012

Weroniko to ja od dzisiaj uruchamiam sobie wszystkie zmysły i wyobrażam sobie - że jestem w Paryżu. Nie umiem języka francuskiego, ale w młodości byłam zafascynowana tym krajem, kinem francuskim i kulturą w ogóle. Miałam kiedyś jechać, miałam już wyrobioną wizę, ale wybuchł stan wojenny i przeszło koło nosa. Byłam w kilku krajach zachodniej Europy, a ta moja wymarzona Francja jakoś mi nie wychodzi. Przez kila lat mieszkał tam mój wujek (on właśnie mnie wtedy zaprosił) ale nie żyje. To był bardzo kochany człowiek, mieszkał około 40 km od Paryża. Jak moje marzenia się spełnią to pojadę na jego grób. Ale zgadzam się z tobą całkowice, jak człowiek bardzo czegoś pragnie to to pragnienie się spełni .
AniaDS 15:01, 10 lut 2012

Pozostaje mi tylko powzdychać do tych wszystkich magicznych miejsc .
Igor 21:02, 10 lut 2012

Witaj. Piękny ogród i bardzo blisko mnie znajdujący się.
Będę często zaglądał... tylko żeby ta wiosna już przyszła...
Fotki z wyprawy super
ircia 21:16, 10 lut 2012

Oj, Weroniko, chyba muszę uruchomić swoją wyobraźnie....

weronika77 20:29, 11 lut 2012

Bożenko, Irciu i Aniu, marzenia się spełniają, tylko trzeba im pomóc, najpierw uwierzyć. Czekam na relacje o spełnionych.
Igorze, sąsiedzie o pół godziny autem, dziękuję. Już wiem, gdzie trafić do eksperta od żurawek i liliowców.
Studiuj, jak możesz. Pozdrawiam!
Elfik 22:20, 11 lut 2012

Weronika – napatrzyłaś się, oj, napatrzyłaś na piękne zakątki w świecie... Widzę, że hołdujesz tej samej zasadzie, co ja: zdjęcia z wycieczek są naszymi pamiątkami, więc powinniśmy na nich uwieczniać siebie. Widokówki można kupić...
No a z Igorkiem mieszkacie od siebie o rzut beretem, a dopiero na Ogrodowisku to odkryliście... Na pewno takich sąsiedztw jest więcej...
popcorn 07:50, 12 lut 2012

Ale fajnie! Będę zaglądać!
pozdrawiam!
Karolina
Poziomka 13:34, 12 lut 2012

weronika77 napisał(a)
goździki.
Pokażę dzisiaj pachnące goździki

Urządziłam sobie niedzielny spacer w Twoim ogrodzie, za oknem biało a u Ciebie tak kolorowo i miło. Wypatrzyłam pachnące goździki, które zechcę ponownie zaprosić do ogrodu.
Pozdrawiam Jasia
Gardenarium 13:36, 12 lut 2012

Te mocne kolory "robią dobrą robotę"

Instagram Ogrodowiska
an_tre 13:38, 12 lut 2012

Weroniko dzielisz się z nami swoimi pięknymi obrazami ze swoich podróży, dzięki ci z to, bo chociaż wirtualnie poznaję cudowne zakątki świata
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies