Mala_Mi
22:18, 16 lut 2012

Dopiero wróciłam z pracy........ żółwie jeżdżą 40km/h.... wiec zeszło długo....
Jednak nic straconego kroję ten piękny i bardzo smaczny tort i częstuję wszystkich...oczywiście toast za kolejne 100 stron i przyjaźń ogrodowiskową wznosimy nalewką od Andziuli

I takim to sposobem nie lubiąc stać przy garach, dzięki przyjaciołom jest impreza

Tyle życzeń, że każdemu chciałabym coś napisać...... i z powodu braku czasu (muszę jeszcze popracowac

Cieszę sie, że tu jesteście, bo moje monologi, które są najwiekszą moją tajemnicą w uzyskiwaniu kolejnych stron... nie są do końca monologami. Widać po życzeniach, że troszkę osób tu zagląda .... i nie musze się martwić, że pisze bzdury do siebie w ramach jakieś psychoterapii

W dodatku wychodzi, że mogłam pobić jakiś rekord ogrodowiskowy..... a przynajmniej załapać się do ścisłej czołówki.
Wiem ,wiem, Bożenka, Agnieszka i Irenka zaraz mnie zakrzyczą, że gadam głupoty, bo one są zawsze...... i mam nadzieję, że będzie okazja niedługo spotkać sie i poznać w realu

Otrzymane kwiatki są z tych co bardzo lubie....wrzoski (cudne i w pięknej donicy), tulipanki botaniczne..tez ulubione, lilie to jużwiecie że lubię...storczyki to mój "konik", kupiłam pierwsze Wandy i ciekawe czy zakwitną.., owocki lubię wszystkie a z porzeczki to najbardziej czarną porzeczkę (u Ciebie Andziu też sie chyba mówiło na to smrodzina, w końcu od Ciebie do mojej babci jest tylko max 20 km)..... że nalewki lubię to przemilczę....
Róże....Sebuś przyznaj sie, kłamiesz że z kwiaciarni, bym ci ich w nocy nie buchnęła.
A teraz pijemy toast za Danusię, bo gdyby nie Ona nas by tu nie było

I pomyśleć że do niedawna nie wierzyłam w żadną przyjaźń wirtualną.... uznawałam tylko kontakty bezposrednie