Jolu - może się postaramy abyś była z nami na zdjęciu grupowym . Technika nie zna granic. Pozdrawiam.
Pomysł mi się podoba
Pozdrawiam resztę.........
Termin spotkania wybierałam do pełni ksieżyca... wtedy najpewniejsza pogoda.. ale z pogodą ostanio różnie i zaczęłam pękać...
A teraz gonie na zakupy........ o boziu to najgorsza częśc ze spotkania zaraz po gotowaniu, od którego sprytnie sie wykręciłam..... Gotowac nie umeim, ale za to jak umiem zorganizowac katering.... ....
32 w cieniu to przesada. Chcemy chodzić po ogrodzie, a nie leżeć w cieniu, czy chować się do domu. Poproś złote rybki o 28 góra.
Czyli impreza w bikini? W stawie z drinkami w ręku?
32 w cieniu to przesada. Chcemy chodzić po ogrodzie, a nie leżeć w cieniu, czy chować się do domu. Poproś złote rybki o 28 góra.
Czyli impreza w bikini? W stawie z drinkami w ręku?
Nie pękaj zapasowe to ja mam, naszykowałem dziś 3, w dużej balii już mam. Jutro rwę kabanosy, parówy, kosaćce i cała resztę. Będziem jechać z Monte jak w terrarium.
Tylko węza do terrarium nie wpuszczaj.... zlituj się nad Anią....
No popatrz a do mnie napisał,że jak w Karocy, a to z niego oszust, napewno i prysznic zafunduje przy mocniejszym hamowaniu a o lilie się nie martw tak szybko nie przekwitają
No Ktoś tu widać typowy facet
Najpierw: uważaj złotko, bo tutaj błotko...
a później:
nie widzisz ślepoto, że tutaj błoto ...
pozdrawiam wszystkich z poczuciem humoru
Ewa bardziej trafione nie może byćale musi uważać,żeby mnie całą dowieźć,będzie na "oku" Ogrodowiska
Nie pękaj zapasowe to ja mam, naszykowałem dziś 3, w dużej balii już mam. Jutro rwę kabanosy, parówy, kosaćce i cała resztę. Będziem jechać z Monte jak w terrarium.
Tylko węza do terrarium nie wpuszczaj.... zlituj się nad Anią....
No popatrz a do mnie napisał,że jak w Karocy, a to z niego oszust, napewno i prysznic zafunduje przy mocniejszym hamowaniu a o lilie się nie martw tak szybko nie przekwitają
No Ktoś tu widać typowy facet
Najpierw: uważaj złotko, bo tutaj błotko...
a później:
nie widzisz ślepoto, że tutaj błoto ...
pozdrawiam wszystkich z poczuciem humoru
Ewa bardziej trafione nie może byćale musi uważać,żeby mnie całą dowieźć,będzie na "oku" Ogrodowiska