Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Milka 17:56, 09 sie 2012

o rany, u mnie działa poprawnie, co to może być!
Kondzio 18:10, 09 sie 2012

Hej Aniu mam pytanie bo widziałem ze jesteś na kupnie odkurzacza czy masz jusz upatrzonego czy dopiero będziesz szukać bo ja tez jestem na kupnie ale nie wiem jakiej kupić firmy
Mala_Mi 18:29, 09 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

I takie tam....

no pewnie, że takie tam ... zwyczajne ... nie żeby ładne ... takie tam ... Anka ja cię uduszę ... nawet jak na piechotę będę miała dojść ...

Konstancja wal i to od razu... a może Cię jaka okazja podwiezie.. nawet nie wiesz jak bym się ucieszyła na Twój widok I Adasia też

Udał osiejakoś uruchomić.. ciekawe na jak długo.... ta technika i elektroniakc mnie strasznie denerwuje... dobrze, że kfiatki są nieelektroniczne
Madzenka 18:37, 09 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Ania, takie tam .......
Możesz mi raz jeszcze wyłożyć o liliach słów kilka (PW)?
Gdzie kupujesz i czy to już nadszedł termin? Jestem zdecydowana na dokup-i-e-nie. Norniki i inne myszowate nie zjadły tych posadzonych wiosną w magicznej ilości szt. 9.

A dlaczeo na PW??? ja też chcę się nauczyć i mieć lilie wielkości człowieka!!!
Buziole
Mala_Mi 19:08, 09 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Ania, takie tam .......
Gdzie kupujesz i czy to już nadszedł termin? Jestem zdecydowana na dokup-i-e-nie. Norniki i inne myszowate nie zjadły tych posadzonych wiosną w magicznej ilości szt. 9.

Odpowiedziałam
Mala_Mi 19:11, 09 sie 2012

hanka_andrus napisał(a)
No ładnie....... zaklepali wszystkie najlepsze miejsca,a dla mnie co zostało?
A ! Przycupnę na polnym kamieniu.......może jakiś rym wpadnie.....tak tu ładnie!

Gratuluję udanego spotkania,żal ,że być nie mogłam....... może kiedyś.....
No to do spotkania!

Irenka ma rację

Ale dla Ciebie specjalnie trzymam dwie wolne ławeczki... a jeszcze jakieś siedziska by się znalazły

Polecam tę drugą, bo za nia zakwitłą ponownie róza..... na spotkaniu siedziała jak zaklęta i nie chiała się pokazać..chyba na Ciebie czekała

Mala_Mi 19:18, 09 sie 2012

agniecha973 napisał(a)

O właśnie miałam zapytać czy to ona. Ładniutka jest. Wiesz, że podglądam jeszcze róże. Które Ci się najbardziej podobają? Queen zakwitła w końcu porządnie czy się ociąga?

A co do spotkania, to przyznam, że żal mi pupcię ściska, że mnie tam nie było. Pochłonęłam całą relację i z każdym zdjęciem czułam się co raz bardziej rozżalona, bo wiem, że tego się nie da powtórzyć.

Jak mnie się pytają czy zorganizuję jeszcze raz spotkanie, to odpowiadam, że nie.... tego nie da się powtórzyć.... chrzciny byly, wesela nie będzie...... a ostatnie myślę, ze nie nastąpi ....

Ale moich stałych przyjaciów z mojego wątku... (chociaż ja nie zaglądam do Was z braku czasu)...zaawsze zapraszam i traktujejak przyjaciół.... a dla nich drzwi zawsze otwarte........ ale tylko szóstkami Więcej nie ogarne bez pomcy przyjaciół.... kuchnia to moja pięta achillesa

Natomiast różyczki...wszystkie łądne, to raczej kwestia gustu.... po posadzeniu rosły słąbo, ale widzę, że nabierajatakiego wigoru, że juz mam obiekcje czy nie posadziłam za gęsto.... Chyba je za długo przetrzymałąm z gołym korzeniem i sie z lekka zirytowały. Mam dobrą glebę dlaróż... glina.... Szkoda, że moje pod płotem wymarzły....... one dajazawsze czadu.... teraz takie niskie...ledwo wysokosć płotu, że nawet nikt ich nie zauważył za bylinami.... ale za rok znów dadzą czadu.. raz już wymarzły tak samo.... twarde sztuki

Z rózami to chyba kwestia gustu.. mi się podobaja wszystkie.... jedna białą najmniej bo ma taki kolor ani biały ani jaki..... ale niech rośnie

O ten Grahamek jest śłiczny... też dziś zakwitł... a ma pąków.....ho, ho, ho... będzie długo cieszył....a że przy tarasie to tym bardziej...

Mala_Mi 19:21, 09 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Ania, takie tam .......

Sadż lilie razem z czosnkami.... nornice i krety nie lubią czosnków... czosnki przekwitną i dadzą miejsce liliom Liliom trzeba coś posadzić w nózki.... ja nie wszystkim nózki obsadziłam.. czekam na pomysł i natchnienie.... od zeszłego roku..... ale powoli ..... samo przyjdzie, a teraz dostaja aksamitki i też fajnie....
Madzenka 19:21, 09 sie 2012

Aniu intrukcję obsługi lili plizzzzz ja chcę takie wielkie jak TY!!!
Lepiej sadzić jesienią czy wiosną?
Mala_Mi 19:22, 09 sie 2012

irena_milek napisał(a)
o rany, u mnie działa poprawnie, co to może być!

Dało sie jakoś znów uruchomić, wiec wrzucam, póki znów nie siądzie.... limit cierpliwości na dziś wyczerpałam....