Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w lesie

Ogród w lesie

monteverde 00:32, 24 lis 2012

Agnieszko gratuluję 100 stronki przenieś wątek do ogrodów, bo na projektowanie mało kiedy zaglądam
grupa_trzyma... 07:37, 24 lis 2012

Dziękuję Wam. Jak miło, że pamiętacie o Grabiach.

Aniu asc wesoły obrazek zwalił mnie z nóg (dobrze, że żadnych grabi nie było w pobliżu)
Uśmiałam się do łez, dzięki! No, niesamowite!!!!

Madżenka! Cudne te koszyki, uwielbiam takie kompozycje. Ciągle poluję "na gratach" na koszyki, ample, tace wiklinowe. Staram się je czyścić i malować i jeszcze służą. I zachwycają, bo wiklina jest piękna.

Tessi, moja kochana, co z tą siecią, że spytam dramatycznie (jak Lis i Lisica) jakieś cuda się dzieją, trolle grasują. Aż strach sie logować. Każdemu zaglądającemu do mnie przyglądam się z podejrzliwością Bonda. Jamesa Bonda.
Świnka - ogrodnik też mi się spodobała. Potrzebna jej tylko taczka, łopatka jakaś, no i grabie! Pomyślimy!

Aniu monte Nie wiem czy można przenieść wątek do naszych ogrodów, jeśli się jest na etapie projektów, zbierania pomysłów i zastanawianiu się czego właściwie się chce. Ale pomyślimy. Dzięki za różyczkę i odwiedziny. Zawsze jesteś w Grabiszynku miłym gościem i zaglądaj kiedy Ci pasuje.

Dzięki, kochane ogroddniczki. Pędzę, bo trzeba masę do tortu zrobić i poskładać go w całość. Jubilatkę aż skręca z ciekawości.
Gardenarium 14:35, 24 lis 2012

Oznajmiam, że mamy takie same ogórki, też w studni i też w takiej butli.

To mówliłam ja, Danusia

No i laurka dla Was.

Też radzę przenieść do Naszych ogrodów, dajcie znak

Instagram Ogrodowiska
Sebek 18:39, 24 lis 2012

Gratuluję 100

grupa_trzyma... 00:12, 25 lis 2012

Danusiu, dziękujemy za laurkę. Piękna. A ogórasami się już dzisiaj zajadaliśmy. Brak słów na opisanie tego smaku. Mamy też jedną butlę zarezerwowaną dla Irenki. Musimy się tylko wybrać do niej z wizytą. Albo ona do nas. A ciekawa jestem, gdzie Ty masz studnię?
Co do przeprowadzki damy znać.
Sebek, dzięki za kfiatucha. Zagladaj częściej do Grabiszynka.
agniecha973 10:36, 26 lis 2012

Hej co tam słychać w pięknym lesie??? Może odświeżymy temat projektowania ogrodu. Aga, zapodaj tu Waszą mapkę. Wieczory już długie, może coś wspólnymi siłami uradzimy? Chociaż jakieś preferencje niech się wyklarują, w sensie kształtów, rodzaju roślin.
Tess 10:38, 26 lis 2012

Agnieszko, u mnie kompostownik jest w jednym rogu ogrodu a wiatka z ustrojstwem w drugim. Wiec nie jest blisko, jakieś 8 metrów. Wąż jest przeciągnięty z ustrojstwa do kompostu.
Teraz wąż widac, bo wszystko już zamarło zimowo, ale w lecie na rabacie go zupełnie nie widać. Kompostu też nie (jest za daglezją).
Milka 15:07, 26 lis 2012

Aga, Andrzej...jej, jak ja zobaczyłam te ogórasy, to normalnie ślinka mi pociekła!
Pamiętaliście, jej jak ja się cieszę! Teraz na odbiór muszę się z wami umówić
napiszę ja, Irenka, wieczorkiem!
betysia 11:19, 30 lis 2012

Agus ja tylkko na chwilke, przelotem ale zajrzec musialam!!!!!!
no nic, Ciebie nie ma ale buziaki zostawiam, zaatakuja twoje policzki jak tylko tutaj sie pokarzesz hihi!!!!!
agniecha973 14:23, 30 lis 2012

Heloł! Czy ktoś obsługuje ten wątek??? Chociaż dajcie znak, że nie zapadliście w sen zimowy.
Pozdrawiam.