Dziękuję Wam. Jak miło, że pamiętacie o Grabiach.
Aniu asc wesoły obrazek zwalił mnie z nóg (dobrze, że żadnych grabi nie było w pobliżu)

Uśmiałam się do łez, dzięki! No, niesamowite!!!!
Madżenka! Cudne te koszyki, uwielbiam takie kompozycje. Ciągle poluję "na gratach" na koszyki, ample, tace wiklinowe. Staram się je czyścić i malować i jeszcze służą. I zachwycają, bo wiklina jest piękna.
Tessi, moja kochana, co z tą siecią, że spytam dramatycznie (jak Lis i Lisica) jakieś cuda się dzieją, trolle grasują. Aż strach sie logować. Każdemu zaglądającemu do mnie przyglądam się z podejrzliwością Bonda. Jamesa Bonda.

Świnka - ogrodnik też mi się spodobała. Potrzebna jej tylko taczka, łopatka jakaś, no i
grabie! Pomyślimy!
Aniu monte Nie wiem czy można przenieść wątek do naszych ogrodów, jeśli się jest na etapie projektów, zbierania pomysłów i zastanawianiu się czego właściwie się chce. Ale pomyślimy. Dzięki za różyczkę i odwiedziny. Zawsze jesteś w Grabiszynku miłym gościem i zaglądaj kiedy Ci pasuje.
Dzięki, kochane ogroddniczki. Pędzę, bo trzeba masę do tortu zrobić i poskładać go w całość. Jubilatkę aż skręca z ciekawości.